Nama: Grafik PSD Blowout
Email: noreply@yahoo.com
Website/ Blog: http://pakejpsdblowout.com
Tajuk Iklan: Pakej Grafik PSD Blowout Murah Dengan Lesen MRR
Teks Iklan: Pakej Grafik PSD Blowout Dengan Lesen MRR

Sekarang Anda Boleh Menghasilkan Grafik Website.
Seolah-olah Seperti Seorang Designer Berpengalaman 5 Tahun.
Walaupun Anda Tak Ada Ijazah Pun!

Maklumat lanjut, sila ke:


http://pakejpsdblowout.com

TQ
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.170.251

Nama: Zul
Email: bina_gemilang_resources@yahoo.com
Website/ Blog: http://lojirawatankumbahan.webs.com/
Tajuk Iklan: Loji Rawatan Kumbahan / Sewage Treatment Plant
Teks Iklan: Bina Gemilang Resources mempunyai kepakaran yang tinggi dalam bidang ini memandangkan syarikat mempunyai pengurusan dan kakitangan yang berkelayakkan baik dalam bidang akademik mahupun professional serta mempunyai pengalaman yang amat luas dalam bidang ini.
Hasil daripada perkongsian kepakaran serta pengalaman luas dalam bidang ini maka pihak pengurusan telah membuktikan pencapaian masing-masing dengan merekabentuk, membina, memasang, menguji dan mentauliahkan ratusan projek sepanjang tempoh perkhidmatan dengan syarikat terdahulu.
Aktiviti Utama Syarikat
Membekal Tangki FRP seperti Bio Tiara dan Septik Tiara.
Memasarkan produk-produk berasaskan 'polyethylene dan Fibreglass Reinforced Plastics\'.
Kerja-kerja 'merekabentuk, membekal, membina, memasang dan mengujiLoji Rawatan Kumbahan dari sistem "Reinforced Concrete" (RC Sewerage Treatment Plant ) dan dari sistem \'Fibreglass Reinforced Plastics\'. ( FRPSewerage Treatment Plant ).
Kerja-Kerja menaik taraf (Upgrading & Refurbishing) Loji Rawatan Kumbahan sedia ada.
Kerja-kerja mereka bentuk, membina membaikpulih, menguji retikulasi paip.
Kerja-Kerja pemasangan paip pembetungan dan pembinaan stesen pam(Inlet works / Infraworks).
Perkhidmatan diagnostik dan 'trouble shoot' masalah Loji Rawatan Kumbahan sedia ada / lama
Kerja-kerja penyelenggaraan dan servis Loji Rawatan Kumbahan serta perkhidmatan sokongan.
Membekal produk berkaitan komponen mekanikal dan tangki FRP untuk Loji Rawatan Kumbahan
Merekabentuk (design ) Loji Rawatan Kumbahan dan memohon dan mendapatkan kelulusan dari pihak berkuasa (STP Consultation).
Bina Gemilang Resources,
No. 21, Jalan SG 1/11,
Pusat Komersial Taman Sri Gombak,68100 Batu Caves,selangor Darul Ehsan.
Tel : 03 – 410 59 526 Fax: 03 – 410 59 526
Email : bina_gemilang_resources@yahoo.com
http://binagemilang.webs.com/
Khaireen 012-3967966
Zul 017-6885688
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.101.83.10

Nama: Farhana Ahmad
Email: hana999@gmail.com
Website/ Blog: http://blin.gd/4kCS
Tajuk Iklan: Buat Duit Dengan Blin.gd Tanpa Perlu Keluar Modal 1 Sen Pon. Daftar Percuma!!!
Teks Iklan: Program http://blin.gd/4kCS merupakan program buat duit online di Malaysia dengan menggunakan kaedah ppc (pay per click). Program ini boleh dianggap masih agak baru kalau dibandingkan dengan says dan churp churp. Seperti program yang lain, program blind meminta anda share iklan di media sosial seperti facebook, twitter, google +, blog dan sebagainya.

Program ini hanya memerlukan anda share iklan blin.gd di mana-mana media sosial seperti facebook, twitter, google +, blog dan sebagainya. Setiap satu kempen iklan yang anda share biasanya bernilai RM0.20 setiap satu klik. Setiap satu klik hendaklah daripada orang yang berlainan dan bukan daripada orang yang sama dan juga klik yang dikira adalah berdasarkan unik klik.

Mengapa perlu join program blin.gd?
Program http://blin.gd/4kCS ini boleh dijadikan alternatif kepada program klik lain seperti says dan churp churp. Seperti yang kita semua sedia maklum, iklan says dan churp churp adalah sedikit sukar untuk mendapatkan earning maksimum disebabkan expired dengan cepat dan itu memerlukan kita share iklan dengan pantas. Program blingd ini pula disebabkan masih baru maka tempoh iklan tersebut expired adalah lambat sedikit dan membolehkan kita mendapat earning maksimum.

Sekiranya program buat duit online di Malaysia dengan SAYS http://bit.ly/14VAYn8 terkenal dengan pembayaran yang pantas dan ChurpChurp terkenal dengan campaign assignmentnya. Program Blin.gd ini pula mempunyai satu keistimewaan iaitu terdapat kempen yang meminta anda share iklan di facebook page/profile anda.

Ganjaran biasanya sebanyak RM1 atau RM2 diberikan sekiranya anda share iklan di facebook page anda tanpa perlukan sebarang klik.

Join http://blin.gd/4kCS sekarang!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.48.39.78

Nama: Tasa Ahmad
Email: ahmad_01@gmail.com
Website/ Blog: http://bit.ly/14VAYn8
Tajuk Iklan: SERIUS, BUAT DUIT DENGAN KLIK SAHAJA! DAFTAR PERCUMA
Teks Iklan: DAPATKAN RM10 DALAM AKAUN SAYS SELEPAS PENDAFTARAN – SIGN UP

Apa itu says?? "Get Rewarded for Sharing".

Says ini ialah salah satu kerja sambilan yang korang boleh buat dengan hanya mengiklankan kempen2 says di wall Facebook ataupun Twitter. Kalau ada blog boleh share juga di blog. Mana-mana pilihan yang mudah bagi anda. anda boleh memilih iklan mana yang anda rasa sesuai untuk dikongsi bersama teman-teman anda daripada pilihan tawaran kempen-kempen yang ada.

Macam mana nak dapat duit dengan says?

Senang je. Mula-mula kena daftar dulu dengan says.

1. Kemudian pilih mana-mana kempen dalam list says di special.
2. Klik kat kempen tu.
3. Says akan beri satu link untuk dipromosikan.
4. Copy link dan paste link tersebut @ promosi di wall facebook atau tweet di twitter atau boleh juga klik je button share dan tweet yang dah ada kat website says. boleh juga share di group-group yang anda biasa join.

Kalau sesiapa klik iklan tersebut, anda akan dapat RM0.20. Kira oklah selama ini pun kita memang suka sangat share macam2 video lagu, artikel, gambar kat facebook kan? Kira berbaloi jugak sambil on facebook boleh dapat income bila kawan-kawan nak klik tengok.

Minimum cash out ialah RM50 dan maksimum pula ialah RM500!Sudah ramai terbukti dengan perniagaan ini, saya telah buat dlam satu hari leh RM30.00 dan Cash Out dalam RM500.00!Jika saya boleh anda pon boleh…

Bagaimana nak daftar says?

1. klik link ni --> http://bit.ly/14VAYn8 : daftar says. Anda akan dapat RM10 dalam akaun anda

2. Klik "sign up" untuk sign up dan follow je step yang diberikan dengan mengisi borang yang tersedia. lepas tu buka email untuk pengesahan akaun.

3. Dah siap dan anda boleh mula langkah pertama share "SPECIALS" @ kempen iklan sama ada di facebook, twitter, forum, atau di blog.Cuma share dan copy link iklan.

Setiap per klik anda akan dapat RM0.20-0.40. Kalau rajin promote dan pandai teknik lagi mantap korang punya earning says. Setakat RM10 tue pejam mata pun boleh dapat.

Sambil online facebook dan twitter boleh la juga share Iklan dari says. Dapat juga income boleh buat bayar bil broadband anda.

p/s: Pada yang nak join tapi ragu2 dont worry PERCUMA je daftar. Takde perlukan apa-apa modal untuk daftar says dah share iklan says.
-----------------------------------------------------------------------
Daftar Sekarang ! --> http://bit.ly/14VAYn8 . Anda akan dapt RM10 di dalam akaun says anda selepas pendaftaran.
=====================================
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.48.39.78

Nama: Koleksi Grafik
Email: noreply@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.pakej-grafik.com
Tajuk Iklan: Koleksi Grafik Terbaik Pilihan Newbie
Teks Iklan: Koleksi Grafik Terbaik Pilihan Newbie

Dapatkan Pakej Koleksi Terbaik Grafik
Anda Boleh Belajar Photoshop
Melalui Video Tutorial
Buat sendiri Grafik website anda
Jimatkan Wang Anda..
Klik utk info Lanjut:


==> http://ll.my/PakejVG


Dapatkan segera, sebelum tawaran ditutup!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.166.173

Nama: laila
Email: laila9055@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk Iklan: PINJAMAN PERIBADI !!
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 124.13.206.184

Nama: enazihah
Email: ilinazihah@yahoo.com
Website/ Blog: http://ll.my/makepower
Tajuk Iklan: Jana RM10++ Sehari Dengan Sistem MY Ringgit 10!
Teks Iklan: Projek Duit Terhebat!
Jana RM10++ Sehari Dengan
Sistem MY Ringgit 10!
Modal RM10 sekali sahaja. Terima berkali-kali terus ke akaun bank anda.
Tidak perlu domain & hosting. Semua sudah tersedia untuk anda bermula.
AMARAN: Ini bukan program duduk diam dapat duit atau skim cepat kaya!
Bagaimana sistem MYR10 ini berjalan?
1. Daftar sebagai ahli dibawah seorang penaja sistem MYR10.
2. Buat bayaran RM10 kepada penaja anda.
3. Hantar SMS/Emel pengesahan kepada penaja anda & admin sistem MYR10.
Penaja anda akan membuat pengesahan bayaran dan akan menghantar notifikasi kepada admin (melalui SMS atau borang online yang tersedia) untuk aktifkan keahliananda. URL replika anda akan diaktifkan oleh admin dalam tempoh 24 jam. Penaja berhak meminta admin menyekat keahlian jika berlaku penipuan atau pemalsuan bayaran.
Jika selepas 24 jam keahlian anda belum diaktifkan atau penaja anda tidak memberikan sebarang respon, sila klik pada menu \"Bantuan\" diatas untuk menghubungi kami.
Tugas anda hanyalah:
• Mempromosikan URL replika anda (Kaedah promosi akan diberikan kepada anda setelah keahlian diaktifkan)
• Memaklumkan kepada admin jika ada keahlian baru yang perlu diaktifkan
*Siapa yang berusaha lebih (rajin promosi), akan mendapat pendapatan yang lebih.
*Semua perjalanan sistem, produk & hal-hal lain diuruskan oleh pihak admin.
====================================================
Bagaimana ia menjana RM10 bertubi-tubi?
Perkara yang sama akan berlaku kepada anda apabila anda menaja keahlian kepada peserta yang baru. Mereka akan membuat bayaran terus ke akaun bank anda. Disinilah anda akan menjana pendapatan yang sebenar di internet tanpa perlu bersusah payah membina laman web atau mencipta sistem.
Sungguh mudah dan ringkas menjana pendapatan di MYR10.com. Anda pasti berjaya mengaut keuntungan berganda dengannya!
Macamana pihak pengurusan mendapat keuntungan??
Secara jujur, pihak pengurusan mengambil keuntungan hanya dari pengiklanan dan juga random reseller. Contoh jika ada yang masuk ke laman web ini dan mendaftar melalui username penaja yang belum aktif atau tidak wujud.
Anda tidak akan bankrap dengan modal sekecil RM10 sekali sahaja ini. Malahan anda akan berterima kasih kepada sistem ini nanti.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.204.91

Nama: elastic enterprise
Email: tmkl0005@gmail.com
Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Tajuk Iklan: PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951. 
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI 
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (LYDIA)
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
tmkl0005@hotmail.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.204.91

Nama: enazihah
Email: ilinazihah@yahoo.com
Website/ Blog: http://ll.my/enazihah
Tajuk Iklan: CARA MUDAH UNTUK MENDAPATKAN WANG
Teks Iklan: http://ll.my/enazihah
CARA MUDAH UNTUK MENDAPATKAN WANG.
Antara keistimewaan:
• Modal serendah RM40 untuk (Bronze).
• Tidak perlu menjual.
• Tidak perlu pengalaman.
• Produk pengiklanan.
• Sistem yang mudah.
• Tidak menyalahi undang-undang!
• MUDAH! HANYA jadi ahli sahaja.
• Pendapatan tiada had level (infiniti).
• Join sekarang dan nikmati pendapatan harian.
*pakej bronze --1 akaun -- rm 40 keuntungan rm146.
*pakej silver -- 2 akaun-- rm 80 keuntungan rm 292.
*pakej gold 3 -- akaun -- rm 120 keuntungan rm 438.
• (Pendapatan diatas hanyalah pendapatan sebagai ahli sahaja, belum lagi Bonus taja orang ( mcm kalau org tu join yg rm80, kita dpt bonus rm40 ) & Unilvel! apa lagi nak ditunggu. Mari bersama kami penjana pendapatan dengan menjadi ahli. Amaran : Biz nie bukan pelaburan! Ingat! Masa akan terus berlalu... jangan sampai ahli keluarga dan kawan-kawan anda join dengan orang lain, sedangkan anda terlebih dahulu mendapat peluang hebat ini!) nk detail lagi klik kt sni jap. http://ll.my/enazihah
TAK PUN SMS/COL SAYA.
0197264268
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.204.91

Nama: ismail
Email: sutanmudo2020@yahoo.com
Website/ Blog: http://ismail-angkut.blogspot.com
Tajuk Iklan: van sewa dan lori 1tan 3tan 5tan ISMAIL ANGKUT
Teks Iklan: HOTLINE 012-6195613
http://ismail-angkut.blogspot.com/

khidmat lori sewa 1 , 3 & 5 tan ISMAIL ANGKUT
khidmat lori tong – RORO 3 & 5 tan ISMAIL ANGKUT
khidmat van sewa KIA pregio 12 seater van ISMAIL ANGKUT

ANGKUT APA SAJA

http://sahabatkanopi.blogspot.com/
KAMI MENCERIAKAN HARI BAHAGIA ANDA
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 113.210.103.46

Nama: ipincute
Email: ipincute04@gmail.com
Website/ Blog: http://bit.ly/Z5Oi5P
Tajuk Iklan: Sistem Web Yang Unik & TERHEBAT!
Teks Iklan: Saya ingin memberikan anda laman web ini yang mana akan menjadi laman web anda sendiri dan akan memberikan keuntungan terus ke akaun bank anda. Semua pembayaran terus ke akaun bank anda sendiri. Jika selama ini anda hanya melihat laman web orang lain dan jumlah pendapatan mereka yang banyak, kini anda juga boleh menjadi salah seorang dari mereka.

Anda tidak perlu memerah otak untuk menulis ebook, membina laman web yang unik, mempelajari bahasa komputer yang susah, membazirkan wang beratus-ratus ringgit hanya membina laman web dan yang paling penting anda boleh menjadi seorang usahawan internet dalam masa kurang 24 jam dari sekarang. Laman web, borang tempahan dan sebagainya telah siap untuk anda. Yang perlu anda lakukan adalah hanya lah Promosi dan sedia menerima wang tunai daripada pelanggan anda

Daftar percuma sekarang >>> http://bit.ly/13V70SH
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.100.100.174

Nama: ipincute
Email: ipincute04@gmail.com
Website/ Blog: http://bit.ly/Z5Oi5P
Tajuk Iklan: Sistem Web Yang Unik & TERHEBAT!
Teks Iklan: Saya ingin memberikan anda laman web ini yang mana akan menjadi laman web anda sendiri dan akan memberikan keuntungan terus ke akaun bank anda. Semua pembayaran terus ke akaun bank anda sendiri. Jika selama ini anda hanya melihat laman web orang lain dan jumlah pendapatan mereka yang banyak, kini anda juga boleh menjadi salah seorang dari mereka.

Anda tidak perlu memerah otak untuk menulis ebook, membina laman web yang unik, mempelajari bahasa komputer yang susah, membazirkan wang beratus-ratus ringgit hanya membina laman web dan yang paling penting anda boleh menjadi seorang usahawan internet dalam masa kurang 24 jam dari sekarang. Laman web, borang tempahan dan sebagainya telah siap untuk anda. Yang perlu anda lakukan adalah hanya lah Promosi dan sedia menerima wang tunai daripada pelanggan anda

Daftar percuma sekarang >>> http://bit.ly/13V70SH
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.100.100.174

Nama: Ms Lina
Email: pinjamancepat.com.my@gmail.com
Website/ Blog: www.pinjamancepat.com.my
Tajuk Iklan: Pinjaman wang peribadi KL dan Selangor
Teks Iklan: Pinjaman wang peribadi KL & SELANGOR

Iklan anda: Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander)
yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang
Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist,
ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman
1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan
peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati
dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.
Syarikat kami menawarkan pelbagai perkhidmatan yang mudah dan memuaskan
untuk anda seperti :-
(1) Pinjaman Peribadi
(2) Pinjaman perniagaan
** SENDIRIAN BERHAD **
** ENTERPRISE **
(3) Pinjaman perumahan
(KECUALI FLAT,DBKL@LOAN GOVERMENT)
(4) Surat Pajak Gadai
** LAYAK JIKA ADA SURAT PAJAKAN @ CAGARAN **
(5) \'\'Selesaikan pinjaman di syarikat pinjaman yang lain\'\'
(6) Pinjaman bagi Senarai Hitam

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**
Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk
cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)
Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso
Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
Ms.Lina (PERUNDING ANDA)
No hp : 012-6936883
No ph : 03-9281 0692
No faks : 03-9202 5806
Adress : ES Link Capital Sdn Bhd
No 14-2, Jalan 1/76C, Desa Padan,
52100 Kuala Lumpur
Email : http://mailto:pinjamanwang.com.my@gmail.com
Website : www.pinjamancepat.com.my
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.143.91.159

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk Iklan: PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456
Teks Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 210.186.134.192

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk Iklan: PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456
Teks Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 210.186.134.192

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk Iklan: PINJAMAN TUNAI SEHINGGA 15,000 YG TERBAIK SEKITAR KL & S\'GOR>>HBGI 012-6140456
Teks Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 210.186.134.192

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk Iklan: PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456
Teks Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 210.186.134.192

Nama: ikin
Email: ikin8845@ymail.com
Website/ Blog: www.pinjamanwang.net
Tajuk Iklan: pinjaman wang berlesen
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Tertakluk kepada terma dan syarat


Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungi:-
ikin H/P 016 2042 242

alamat:ES LINK SDN BHD
14-2 jalan 1/76C,
Desa Pandan,55100
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.143.91.159

Nama: laila
Email: laila9055@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk Iklan: PENING DENGAN KEWANGAN ANDA!!! KAMI SEGERA MEMBANTU ANDA KL&SELANGOR SAHAJA!!!!!
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 124.13.206.184

Nama: enazihah
Email: ilinazihah@yahoo.com
Website/ Blog: http://nmgnetwork.com/enazihah
Tajuk Iklan: CARA MUDAH UNTUK MENDAPATKAN WANG
Teks Iklan: CARA MUDAH UNTUK MENDAPATKAN WANG.
Antara keistimewaan:
• Modal serendah RM40 untuk (Bronze).
• Tidak perlu menjual.
• Tidak perlu pengalaman.
• Produk pengiklanan.
• Sistem yang mudah.
• Tidak menyalahi undang-undang!
• MUDAH! HANYA jadi ahli sahaja.
• Pendapatan tiada had level (infiniti).
• Join sekarang dan nikmati pendapatan harian.
*pakej bronze --1 akaun -- rm 40 keuntungan rm146.
*pakej silver -- 2 akaun-- rm 80 keuntungan rm 292.
*pakej gold 3 -- akaun -- rm 120 keuntungan rm 438.
• (Pendapatan diatas hanyalah pendapatan sebagai ahli sahaja, belum lagi Bonus taja orang ( mcm kalau org tu join yg rm80, kita dpt bonus rm40 ) & Unilvel! apa lagi nak ditunggu. Mari bersama kami penjana pendapatan dengan menjadi ahli. Amaran : Biz nie bukan pelaburan! Ingat! Masa akan terus berlalu... jangan sampai ahli keluarga dan kawan-kawan anda join dengan orang lain, sedangkan anda terlebih dahulu mendapat peluang hebat ini!) nk detail lagi klik kt sni jap. http://nmgnetwork.com/enazihah
TAK PUN SMS/COL SAYA.
0197264268
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.204.91

Nama: elastic enterprise
Email: tmkl0005@gmail.com
Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Tajuk Iklan: PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951. 
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI 
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (LYDIA)
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
tmkl0005@hotmail.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.204.91

Nama: enazihah
Email: ilinazihah@yahoo.com
Website/ Blog: http://ll.my/makepower
Tajuk Iklan: Jana RM10++ Sehari Dengan Sistem MY Ringgit 10!
Teks Iklan: Projek Duit Terhebat!
Jana RM10++ Sehari Dengan
Sistem MY Ringgit 10!
Modal RM10 sekali sahaja. Terima berkali-kali terus ke akaun bank anda.
Tidak perlu domain & hosting. Semua sudah tersedia untuk anda bermula.
AMARAN: Ini bukan program duduk diam dapat duit atau skim cepat kaya!
Bagaimana sistem MYR10 ini berjalan?
1. Daftar sebagai ahli dibawah seorang penaja sistem MYR10.
2. Buat bayaran RM10 kepada penaja anda.
3. Hantar SMS/Emel pengesahan kepada penaja anda & admin sistem MYR10.
Penaja anda akan membuat pengesahan bayaran dan akan menghantar notifikasi kepada admin (melalui SMS atau borang online yang tersedia) untuk aktifkan keahliananda. URL replika anda akan diaktifkan oleh admin dalam tempoh 24 jam. Penaja berhak meminta admin menyekat keahlian jika berlaku penipuan atau pemalsuan bayaran.
Jika selepas 24 jam keahlian anda belum diaktifkan atau penaja anda tidak memberikan sebarang respon, sila klik pada menu \"Bantuan\" diatas untuk menghubungi kami.
Tugas anda hanyalah:
• Mempromosikan URL replika anda (Kaedah promosi akan diberikan kepada anda setelah keahlian diaktifkan)
• Memaklumkan kepada admin jika ada keahlian baru yang perlu diaktifkan
*Siapa yang berusaha lebih (rajin promosi), akan mendapat pendapatan yang lebih.
*Semua perjalanan sistem, produk & hal-hal lain diuruskan oleh pihak admin.
====================================================
Bagaimana ia menjana RM10 bertubi-tubi?
Perkara yang sama akan berlaku kepada anda apabila anda menaja keahlian kepada peserta yang baru. Mereka akan membuat bayaran terus ke akaun bank anda. Disinilah anda akan menjana pendapatan yang sebenar di internet tanpa perlu bersusah payah membina laman web atau mencipta sistem.
Sungguh mudah dan ringkas menjana pendapatan di MYR10.com. Anda pasti berjaya mengaut keuntungan berganda dengannya!
Macamana pihak pengurusan mendapat keuntungan??
Secara jujur, pihak pengurusan mengambil keuntungan hanya dari pengiklanan dan juga random reseller. Contoh jika ada yang masuk ke laman web ini dan mendaftar melalui username penaja yang belum aktif atau tidak wujud.
Anda tidak akan bankrap dengan modal sekecil RM10 sekali sahaja ini. Malahan anda akan berterima kasih kepada sistem ini nanti.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.204.91

Nama: liyamin
Email: liyamin10@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.facebook.com/shamila.aziz.7?ref=tn_tnmn
Tajuk Iklan: Program Bantu Membantu - Hanya Perlu 2 Orang Aja !!!
Teks Iklan: Program mudah dan murah dari segi kos permulaan.Tidak perlu website,tidak perlu blog,tidak perlu sistem yang terlalu canggih.100% on line.

Hanya 2 orang peserta sahaja. Hanya RM30.00 untuk sekali
penyertaan.Jika anda mempunyai kewangan yang kukuh dan stabil,sila abaikan program ini.

Email ini di hantar secara rawak dan anda mungkin
menerimanya berulang.
http://www.facebook.com/shamila.aziz.7?ref=tn_tnmn
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.170.62

Nama: Minisite Sempoi
Email: noreply@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.minisitegergasi.com/
Tajuk Iklan: Miliki 200 Template Minisite Sempoi dan canggih
Teks Iklan: Miliki 200 Template Minisite Sempoi dan canggih

Koleksi 200 Template Minisite PRO
Saya amat puashati dgn produk ini.
Cukup lengkap, padat dan berbaloi.
Pelbagai Minisite profesional ada di sini.
Nak tahu lebih lanjut lagi, Sila layari:


http://www.minisitegergasi.com

Dapatkan segera, sebelum tawaran ditutup!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.171.23
WEB-WEB IKLAN PERCUMA TANPA DAFTAR
Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://free-ni.blogspot.com
Tajuk Iklan: WEB-WEB IKLAN PERCUMA TANPA DAFTAR
Teks Iklan: WEB-WEB IKLAN PERCUMA UTK RAKYAT MALAYSIA – TAK PERLU DAFTAR, TERUS POST!
1. Free-Ni (Iklan Percuma) http://free-ni.blogspot.com
2. Post-Je (Iklan Percuma) http://post-je.blogspot.com
3. Iklan 1 Minit http://iklan1minit.blogspot.com
4. Iklan Selambe http://iklanselambe.blogspot.com
5. Hantar Iklan http://hantariklan.blogspot.com
6. Iklan 1 Malaysia http://iklan1malaysia.blogspot.com
7. Iklan Hangat http://iklanhangat.blogspot.com
8. Fotoiklan http://fotoiklan.blogspot.com
9. Iklan Cute http://iklancute.blogspot.com
10. Foto Wanted http://fotowanted.blogspot.com
11. Iklan Pujaan http://iklanpujaan.blogspot.com
12. Iklan Tropika http://iklantropika.blogspot.com
13. Iklan Klasik http://iklanklasik.blogspot.com
14. Iklan Romantika http://iklanromantika.blogspot.com
15. Iklan Pasang Siap http://iklanpasangsiap.blogspot.com
16. Iklan Romantis http://iklanromantis.blogspot.com
17. Iklan Yang Hilang http://iklanyanghilang.blogspot.com
18. Iklanorama http://iklanorama.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80
WEB-WEB IKLAN PERCUMA TANPA DAFTAR
Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://free-ni.blogspot.com
Tajuk Iklan: WEB-WEB IKLAN PERCUMA TANPA DAFTAR
Teks Iklan: WEB-WEB IKLAN PERCUMA UTK RAKYAT MALAYSIA – TAK PERLU DAFTAR, TERUS POST!
1. Free-Ni (Iklan Percuma) http://free-ni.blogspot.com
2. Post-Je (Iklan Percuma) http://post-je.blogspot.com
3. Iklan 1 Minit http://iklan1minit.blogspot.com
4. Iklan Selambe http://iklanselambe.blogspot.com
5. Hantar Iklan http://hantariklan.blogspot.com
6. Iklan 1 Malaysia http://iklan1malaysia.blogspot.com
7. Iklan Hangat http://iklanhangat.blogspot.com
8. Fotoiklan http://fotoiklan.blogspot.com
9. Iklan Cute http://iklancute.blogspot.com
10. Foto Wanted http://fotowanted.blogspot.com
11. Iklan Pujaan http://iklanpujaan.blogspot.com
12. Iklan Tropika http://iklantropika.blogspot.com
13. Iklan Klasik http://iklanklasik.blogspot.com
14. Iklan Romantika http://iklanromantika.blogspot.com
15. Iklan Pasang Siap http://iklanpasangsiap.blogspot.com
16. Iklan Romantis http://iklanromantis.blogspot.com
17. Iklan Yang Hilang http://iklanyanghilang.blogspot.com
18. Iklanorama http://iklanorama.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80
WEB-WEB IKLAN PERCUMA TANPA DAFTAR
Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://free-ni.blogspot.com
Tajuk Iklan: WEB-WEB IKLAN PERCUMA TANPA DAFTAR
Teks Iklan: WEB-WEB IKLAN PERCUMA UTK RAKYAT MALAYSIA – TAK PERLU DAFTAR, TERUS POST!
1. Free-Ni (Iklan Percuma) http://free-ni.blogspot.com
2. Post-Je (Iklan Percuma) http://post-je.blogspot.com
3. Iklan 1 Minit http://iklan1minit.blogspot.com
4. Iklan Selambe http://iklanselambe.blogspot.com
5. Hantar Iklan http://hantariklan.blogspot.com
6. Iklan 1 Malaysia http://iklan1malaysia.blogspot.com
7. Iklan Hangat http://iklanhangat.blogspot.com
8. Fotoiklan http://fotoiklan.blogspot.com
9. Iklan Cute http://iklancute.blogspot.com
10. Foto Wanted http://fotowanted.blogspot.com
11. Iklan Pujaan http://iklanpujaan.blogspot.com
12. Iklan Tropika http://iklantropika.blogspot.com
13. Iklan Klasik http://iklanklasik.blogspot.com
14. Iklan Romantika http://iklanromantika.blogspot.com
15. Iklan Pasang Siap http://iklanpasangsiap.blogspot.com
16. Iklan Romantis http://iklanromantis.blogspot.com
17. Iklan Yang Hilang http://iklanyanghilang.blogspot.com
18. Iklanorama http://iklanorama.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://menaippantas.blogspot.com
Tajuk Iklan: JOM MENJADI PENAIP PANTAS DLM MASA 14 HARI DARI SEKARANG!!
Teks Iklan: JOM JADI PENAIP PANTAS DLM MASA 14 HARI DARI SEKARANG!
Menurut sejarah dunia, terdapat 5 orang yang terkenal sebagai penaip yang terpantas pada zaman masing-masing. Dan mereka adalah:-

1. Cortez W. Peter Jr - 1943 - Dengan kelajuan menaip 297 pps (patah perkataan seminit).

2. Stella Pajunas - 1964 - Dengan kelajuan menaip 216 pps.
3. Barbara Blackburn - 1985 - Dengan kelajuan 212 pps (Beliau telah direkodkan ke dalam The Guinness Book Of World Records\" edisi ke-23).
4. Cortez W. Peter Sr - 1942 - Dengan kelajuan menaip 180 pps.
5. Frank Edward McGurrin - 1878 - Dengan kelajuan menaip 125 pps (Beliau adalah orang pertama yang mempopularkan \"Teknik Touch Typing\" iaitu teknik menaip menggunakan deria sentuhan).
Satu-satunya cara sebenar untuk mampu menjadi seorang penaip yang pantas adalah dengan menguasai teknik yang dinamakan sebagai Teknik Touch Typing. Melalui teknik ini, seseorang akan diajar untuk menjadi penaip pantas dengan penumpuan diberikan terhadap deria sentuhan (pada jari-jari), dan bukannya deria penglihatan (pada mata).

Mahukah anda menjadi salah seorang daripada penaip yang terpantas? Atau sekurang-kurangnya menjadi penaip yang cukup pantas untuk melakukan tugas-tugas pejabat anda?

Jika ya! Ini adalah satu-satunya peluang yang anda ada, dan mungkin anda tidak akan menemuinya di mana-mana pun selepas ini.

Cepat! Miliki Pakej Menaip Pantas Sekarang!

Layari.. http://menaippantas.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://menaippantas.blogspot.com
Tajuk Iklan: JOM MENJADI PENAIP PANTAS DLM MASA 14 HARI DARI SEKARANG!!
Teks Iklan: JOM JADI PENAIP PANTAS DLM MASA 14 HARI DARI SEKARANG!
Menurut sejarah dunia, terdapat 5 orang yang terkenal sebagai penaip yang terpantas pada zaman masing-masing. Dan mereka adalah:-

1. Cortez W. Peter Jr - 1943 - Dengan kelajuan menaip 297 pps (patah perkataan seminit).

2. Stella Pajunas - 1964 - Dengan kelajuan menaip 216 pps.
3. Barbara Blackburn - 1985 - Dengan kelajuan 212 pps (Beliau telah direkodkan ke dalam The Guinness Book Of World Records\" edisi ke-23).
4. Cortez W. Peter Sr - 1942 - Dengan kelajuan menaip 180 pps.
5. Frank Edward McGurrin - 1878 - Dengan kelajuan menaip 125 pps (Beliau adalah orang pertama yang mempopularkan \"Teknik Touch Typing\" iaitu teknik menaip menggunakan deria sentuhan).
Satu-satunya cara sebenar untuk mampu menjadi seorang penaip yang pantas adalah dengan menguasai teknik yang dinamakan sebagai Teknik Touch Typing. Melalui teknik ini, seseorang akan diajar untuk menjadi penaip pantas dengan penumpuan diberikan terhadap deria sentuhan (pada jari-jari), dan bukannya deria penglihatan (pada mata).

Mahukah anda menjadi salah seorang daripada penaip yang terpantas? Atau sekurang-kurangnya menjadi penaip yang cukup pantas untuk melakukan tugas-tugas pejabat anda?

Jika ya! Ini adalah satu-satunya peluang yang anda ada, dan mungkin anda tidak akan menemuinya di mana-mana pun selepas ini.

Cepat! Miliki Pakej Menaip Pantas Sekarang!

Layari.. http://menaippantas.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://menaippantas.blogspot.com
Tajuk Iklan: JOM MENJADI PENAIP PANTAS DLM MASA 14 HARI DARI SEKARANG!!
Teks Iklan: JOM JADI PENAIP PANTAS DLM MASA 14 HARI DARI SEKARANG!
Menurut sejarah dunia, terdapat 5 orang yang terkenal sebagai penaip yang terpantas pada zaman masing-masing. Dan mereka adalah:-

1. Cortez W. Peter Jr - 1943 - Dengan kelajuan menaip 297 pps (patah perkataan seminit).

2. Stella Pajunas - 1964 - Dengan kelajuan menaip 216 pps.
3. Barbara Blackburn - 1985 - Dengan kelajuan 212 pps (Beliau telah direkodkan ke dalam The Guinness Book Of World Records\" edisi ke-23).
4. Cortez W. Peter Sr - 1942 - Dengan kelajuan menaip 180 pps.
5. Frank Edward McGurrin - 1878 - Dengan kelajuan menaip 125 pps (Beliau adalah orang pertama yang mempopularkan \"Teknik Touch Typing\" iaitu teknik menaip menggunakan deria sentuhan).
Satu-satunya cara sebenar untuk mampu menjadi seorang penaip yang pantas adalah dengan menguasai teknik yang dinamakan sebagai Teknik Touch Typing. Melalui teknik ini, seseorang akan diajar untuk menjadi penaip pantas dengan penumpuan diberikan terhadap deria sentuhan (pada jari-jari), dan bukannya deria penglihatan (pada mata).

Mahukah anda menjadi salah seorang daripada penaip yang terpantas? Atau sekurang-kurangnya menjadi penaip yang cukup pantas untuk melakukan tugas-tugas pejabat anda?

Jika ya! Ini adalah satu-satunya peluang yang anda ada, dan mungkin anda tidak akan menemuinya di mana-mana pun selepas ini.

Cepat! Miliki Pakej Menaip Pantas Sekarang!

Layari.. http://menaippantas.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://menaippantas.blogspot.com
Tajuk Iklan: JOM MENJADI PENAIP PANTAS DLM MASA 14 HARI DARI SEKARANG!!
Teks Iklan: JOM JADI PENAIP PANTAS DLM MASA 14 HARI DARI SEKARANG!
Menurut sejarah dunia, terdapat 5 orang yang terkenal sebagai penaip yang terpantas pada zaman masing-masing. Dan mereka adalah:-

1. Cortez W. Peter Jr - 1943 - Dengan kelajuan menaip 297 pps (patah perkataan seminit).

2. Stella Pajunas - 1964 - Dengan kelajuan menaip 216 pps.
3. Barbara Blackburn - 1985 - Dengan kelajuan 212 pps (Beliau telah direkodkan ke dalam The Guinness Book Of World Records\" edisi ke-23).
4. Cortez W. Peter Sr - 1942 - Dengan kelajuan menaip 180 pps.
5. Frank Edward McGurrin - 1878 - Dengan kelajuan menaip 125 pps (Beliau adalah orang pertama yang mempopularkan \"Teknik Touch Typing\" iaitu teknik menaip menggunakan deria sentuhan).
Satu-satunya cara sebenar untuk mampu menjadi seorang penaip yang pantas adalah dengan menguasai teknik yang dinamakan sebagai Teknik Touch Typing. Melalui teknik ini, seseorang akan diajar untuk menjadi penaip pantas dengan penumpuan diberikan terhadap deria sentuhan (pada jari-jari), dan bukannya deria penglihatan (pada mata).

Mahukah anda menjadi salah seorang daripada penaip yang terpantas? Atau sekurang-kurangnya menjadi penaip yang cukup pantas untuk melakukan tugas-tugas pejabat anda?

Jika ya! Ini adalah satu-satunya peluang yang anda ada, dan mungkin anda tidak akan menemuinya di mana-mana pun selepas ini.

Cepat! Miliki Pakej Menaip Pantas Sekarang!

Layari.. http://menaippantas.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

Nama: pendekar
Email:
Website/ Blog: http://19seniwira.blgspot.com
Tajuk Iklan: KOLEKSI SENI WIRAWAN - 19 EBOOK PENDEKAR
Teks Iklan: Koleksi Seni Wirawan meliputi 19 ebook kesemuanya (setakat ini) iaitu meliputi tajuk-tajuk berikut:-
1. Ilmu Batin Pahlawan
2. Ilmu Kedukunan
3. Ilmu Pengasih
4. Ilmu Pemanis
5. Ilmu Penunduk
6. Kota Badan
7. Petua Dan Amalan Penguat Tenaga Batin
8. Petua Dan Amalan Kecantikan Diri
9. Ribuan Petua Tradisional
10. Seni Beladiri
11. Bina Badan
12. Menentang Haiwan Buas
13. Menentang Sihir Dan Makhluk Ghaib
14. Penawar Racun
15. Gimbar Ghaib
16. Pandangan Makrifat
17. Pembinasa
18. Penggerun &
19. Halimunan
Layari http://19seniwira.blogspot.com atau call 012-8487841 untuk info lanjut.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

Nama: pendekar
Email:
Website/ Blog: http://19seniwira.blgspot.com
Tajuk Iklan: KOLEKSI SENI WIRAWAN - 19 EBOOK PENDEKAR
Teks Iklan: Koleksi Seni Wirawan meliputi 19 ebook kesemuanya (setakat ini) iaitu meliputi tajuk-tajuk berikut:-
1. Ilmu Batin Pahlawan
2. Ilmu Kedukunan
3. Ilmu Pengasih
4. Ilmu Pemanis
5. Ilmu Penunduk
6. Kota Badan
7. Petua Dan Amalan Penguat Tenaga Batin
8. Petua Dan Amalan Kecantikan Diri
9. Ribuan Petua Tradisional
10. Seni Beladiri
11. Bina Badan
12. Menentang Haiwan Buas
13. Menentang Sihir Dan Makhluk Ghaib
14. Penawar Racun
15. Gimbar Ghaib
16. Pandangan Makrifat
17. Pembinasa
18. Penggerun &
19. Halimunan
Layari http://19seniwira.blogspot.com atau call 012-8487841 untuk info lanjut.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

Nama: pendekar
Email:
Website/ Blog: http://19seniwira.blgspot.com
Tajuk Iklan: KOLEKSI SENI WIRAWAN - 19 EBOOK PENDEKAR
Teks Iklan: Koleksi Seni Wirawan meliputi 19 ebook kesemuanya (setakat ini) iaitu meliputi tajuk-tajuk berikut:-
1. Ilmu Batin Pahlawan
2. Ilmu Kedukunan
3. Ilmu Pengasih
4. Ilmu Pemanis
5. Ilmu Penunduk
6. Kota Badan
7. Petua Dan Amalan Penguat Tenaga Batin
8. Petua Dan Amalan Kecantikan Diri
9. Ribuan Petua Tradisional
10. Seni Beladiri
11. Bina Badan
12. Menentang Haiwan Buas
13. Menentang Sihir Dan Makhluk Ghaib
14. Penawar Racun
15. Gimbar Ghaib
16. Pandangan Makrifat
17. Pembinasa
18. Penggerun &
19. Halimunan
Layari http://19seniwira.blogspot.com atau call 012-8487841 untuk info lanjut.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

Nama: ipincute
Email: ipincute04@gmail.com
Website/ Blog: http://bit.ly/YKUa4e
Tajuk Iklan: Buat Duit PERCUMA dengan PayPerClick.Com
Teks Iklan: Anda nak buat duit tanpa sebarang modal, hanya klik iklan sahaja... Join kami di PayPerClick.Com

Pastikan anda warganegara Malaysia

Pastikan anda baca terma dan syarat...

Pastikan anda download Panduan Ahli PayPerClick....
Dan Pastikan anda mendaftar di >>> http://bit.ly/16ihnhR

untuk anda mendapat banyak income dapatkan referral sebanyak mungkin dan withdraw minimum RM10 ke Bank Maybank, CIMB, dan anda boleh lihat untuk

keterangan lanjut Klik >>> http://bit.ly/16ihnhR
pastikan penaja anda > ipincute
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.100.100.174

Nama: ipincute
Email: ipincute04@gmail.com
Website/ Blog: http://bit.ly/YKUa4e
Tajuk Iklan: Duit PERCUMA - Paying for powerful GPUs!
Teks Iklan: Buat duit dengan hanya mengajak orang ramai mendownload dan mengguna Rublik.com kami memberi anda ganjaran.

Berapa anda akan dapat?
Anda akan mendapat ganjaran dengan peratusan tertentu daripada menjemput rakan (referral)

Status Menjemput Rakan Anda Mendapat :
1 Referral – 10.00%
2 Referral – 2.00%
3 Referral – 1.50%
4 Referral – 1.00%
5 Referral – 0.50%

Keterangan Lanjut Klik Link >>> http://bit.ly/10iISUs
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.100.100.174

Nama: Rahsia RM20K Seminggu
Email: noreply@yahoo.com
Website/ Blog: http://tinyurl.com/BestForex2013
Tajuk Iklan: Jana 20,000 Seminggu dgn Pantas..Lihat Bukti!
Teks Iklan: Jana 20,000 Seminggu dgn Pantas..Lihat Bukti!

MENJANA PENDAPATAN 5 ANGKA SEMINGGU TANPA PERLU:

- Keluar rumah?
- Jual barang / perkhidmatan?
- Cari downline / klien / pelanggan?
- Buat promosi ke sana ke mari?
- Bekerja part-time siang dan malam?
- Habiskan banyak masa & tenaga?

JAWAPANNYA IALAH ANDA MESTI MENJADI FOREX TRADER!

KENAPA FOREX MENJADI PILIHAN LUBUK WANG PADA MASA KINI?

- Anda TAK PERLU lakukan apa yang saya nyatakan tadi
- Boleh menjana pendapatan lumayan dengan hanya menggunakan
sedikit masa, tenaga dan wang ringgit
- Bebas dilakukan di mana-mana sahaja & pada bila-bila masa
- Tidak ada persaingan! Jadi, anda tak perlu fikir bagaimana
nak mengatasi pesaing anda sepertimana dalam perniagaan lain

Inginkan pendapatan sebegini dalam seminggu?

Klik dibawah utk info lanjut:


==> http://tinyurl.com/BestForex2013


Dapatkan segera sebelum harga promosi tamat!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.164.143

Nama: BALQIS
Email: TOPPIONEER88@GMAIL.COM
Website/ Blog: HTTP://WWW.PINJAMANXPRESS.COM
Tajuk Iklan: PINJAMAN TUNAI SEGERA
Teks Iklan: *Permohonan pengeluaran KWSP umur 50,55

*Untuk kakitangan Kerajaan / Berkanun / Swasta /Pencen

*Tanpa penjamin

*Kelulusan segera

*Dokumen yang ringkas

*Gaji Tetap

*Bagi yang BLACKLIST masih mempunyai peluang untuk membuat pinjaman

*Ansuran 1 Bulan hingga 12 Bulan

*Selesai pinjaman dari syarikat pemberi pinjaman yang lain

Jika anda berminat sila hubungi kami di talian 0342926113 / 0164441174(BALQIS) atau layari website kami di
HTTP://WWW.PINJAMANXPRESS.COM

atau EMAIL KAMI DI TOPPIONEER88@GMAIL.COM

HANYA KAWASAN KL DAN SELANGOR SAHAJA
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 219.92.45.24

Nama: ikin
Email: ikin8845@ymail.com
Website/ Blog: www.pinjamanwang.net
Tajuk Iklan: pinjaman wang berlesen
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Tertakluk kepada terma dan syarat


Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungi:-
ikin H/P 016 2042 242

alamat:ES LINK SDN BHD
14-2 jalan 1/76C,
Desa Pandan,55100
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.143.91.159
Related Posts with Thumbnails
WEBSITE IKLAN PERCUMA
BANNER SAHABAT