Nama: shahamri87
Email: shah_amri87@yahoo.com
Website/ Blog: http://iluvurl.com/0tsb
Tajuk Iklan: Rahsia buat RM500 sehari di rumah
Teks Iklan: Bagaimana jika saya dedahkan kepada anda rahsia seorang pelajar lepasan STPM menjana

RM500 sehari dengan hanya berbekalkan streamyx dan laptop beliau?
bertemu dengan beliau sekarang melalui website ini -- >> http://iluvurl.com/0tsb


p/s:lihat gambar sebagai bukti pendapatan yang telah saya terima..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 61.6.56.135

Nama: Norhayati Yusoff
Email:
Website/ Blog: http://www.debella.com.my
Tajuk Iklan: Langsing dengan LITCHIN DeBella
Teks Iklan: Litchin Enzim De Bella Dan LitchinFiber Debella dari buah2an dan sayur2an.
Litchin Enzim De Bella.
Litchin Enzin Debella kaya dengan enzim yang sangat diperlukan tubuh untuk melicinkan proses penghadaman dan bertindak keatas lemak yang berlebihan pada tubuh badan. Ia juga meningkatkan kadar metabolisma dalam tubuh.
Cara pengambilan.
Satu sachet sebelum sarapan pagi dan sejam sebelum makan malam.
Litchin Fiber Debella.
Keperluan Litchin fiber Debella ini adalah sebagai minuman diet untuk membantu menyingkirkan toksik dalam badan, mengatasi sembelit, mengempiskan perut dan melancarkan pembuangan najis.
Cara pengambilan.
Satu sachet malam sebelum tidur.
Hubungi 0192661017 kalau berminat.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 182.54.193.2

Nama: Norhayati Yusoff
Email: yatiyusoff60@gmail.com
Website/ Blog: http://www.luv-vemma.com/norhayati
Tajuk Iklan: Nikmati Khasiat Jus Manggis Vemma
Teks Iklan: VEMMA adalah:

# Sistem Internet yang berfungsi 100% secara online
# SISTEM WEB yang mantap dan berkesan
# Tidak perlu menjual produk macam salesman. Kerja anda hanya minum sendiri dan promosi website sendiri
# Produk Minuman kesihatan yang terbukti mencegah 33 jenis penyakit berbahaya dan diperakui oleh lebih 350,000 Pakar Kesihatan seluruh dunia
# Disertakan dengan SISTEM AUTORESPONDER, AUTOBUILDER DAN SPILLOVER yang canggih
# 100% dilakukan secara ONLINE hanya dari rumah
# BONUS dibayar dalam USD iaitu dengan tukaran tetap pada 1USD = RM3.80
# BIMBINGAN daripada TOP LEADER secara PERSONAL COACHING dan berterusan untuk kejayaan anda
# Pembayaran BONUS secara mingguan terus ke AKAUN PILIHAN ANDA SECARA MINGGUAN
Apabila berkecimpung dalam biz hebat ini, saya amat terharu dan teruja. Pelan pemasaran dan bonus-bonus yang ditawarkan oleh syarikat sungguh menarik. Disini, saya boleh berkongsi ILMU, MATLAMAT dan PANDUAN daripada sifu-sifu dan mentor-mentor yang tidak pernah lokek ilmunya walaupun telah mencapai taraf JUTAWAN.

Apakah anda inginkan kehidupan anda sekadar biasa-biasa sedangkan anda layak untuk menikmati kehidupan yang LUARBIASA. Peluang kini terbuka luas di depan mata anda.
Bertindaklah SEKARANG sebelum orang lain mendahului dan meninggalkan anda terkebelakang.
Dartarlah di web saya dan saya akan bersedia membantu anda!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 182.54.193.2

Nama: shahamri87
Email: shah_amri87@yahoo.com
Website/ Blog: http://iluvurl.com/0tsb
Tajuk Iklan: Rahsia buat RM500 sehari di rumah
Teks Iklan: Bagaimana jika saya dedahkan kepada anda rahsia seorang pelajar lepasan STPM menjana

RM500 sehari dengan hanya berbekalkan streamyx dan laptop beliau?
bertemu dengan beliau sekarang melalui website ini -- >> http://iluvurl.com/0tsb


p/s:lihat gambar sebagai bukti pendapatan yang telah saya terima..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 61.6.56.135

Nama: jghk87
Email: jghk87@yahoo.com
Website/ Blog: http://bit.ly/iaCy7L
Tajuk Iklan: Jana RM$ cara senang makcikpun boleh buat!
Teks Iklan: Rahsia $xxxxxxx$ tersimpan rapi oleh seorang penganggur menjana income beribu ringgit setiap bulan tanpa ada sebarang pekerjaan tetap pun!.
Kini rahsianya telah terbongkar buat julung pertama kali untuk masa yang terhad sahaja dan kemungkinan akan ditutup selepas kuota dipenuhi.
Bertindaklah sekarang sebelum terlambat!

-- >> http://bit.ly/iaCy7L
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.129.36

Nama: shah_amri87
Email: shah_amri87@yahoo.com
Website/ Blog: http://iluvurl.com/0tsb
Tajuk Iklan: Rahsia si penganggur jana RM37,000 dalam masa 3 bulan
Teks Iklan: Anda pastinya tidak mempercayai seorang penganggur boleh menjana sehingga RM37,000 sebulan. Jangan siakan peluang ini,

bertemu dengan beliau sekarang melalui website ini -- >> http://iluvurl.com/0tsb.


P/S: syukur sgt2..pendapatan dah makin bertambah..Jadi,sama2lah kita tambah pendapatan kita. Join sekarang sementara masih ada promosi..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 61.6.56.135

Nama: Ahmad Rabbani
Email: gardentyk@yahoo.com
Website/ Blog: http://topscorea.blogspot.com
Tajuk Iklan: Top Score A Programme (Online Tuisyen)
Teks Iklan: 1. What is Score A Programme™?
Score A Programme™ is a fully interactive and effective programme to help students Be Exam Ready And Score A's™.

2. What is \"Input Learning™\"?
\"Input Learning™\" is putting information into your \"Neuron\". Reading, studying, listening and memorising are \"Input Learning™\". Many students only carry out \"Input Learning™\", that is why they get average marks. To score, you need \"Output Learning™\".

3. What is \"Output Learning™\"?
Output learning™ teaches students on how to apply what they have studied in school through specially prepared assessments in the Score A Programme™ - The Ultimate Output Learning Tool™

4. Why do students need Score A Programme™?
Score A Programme™ has been carefully designed to provide students with many features to help them prepare for their examinations. With Score A Programme™, students will be able to assess their level of understanding of all subjects or topics that they have been taught in school. Score A Programme™ also allows students unlimited practises to sharpen their examination skills, helps build their confidence, and encourages them to develop a Score-A attitude.

5. Why is eReport Card in Score A Programme™ important?
eReport Card is a unique feature that gives parents unprecedented first hand knowledge of their children\'s academic performances. Parents will be well informed of their children\'s strong and weak subjects even before their children bring home their actual school report card. The eReport Card enables parents to monitor their children\'s progress at any time convenient to them. Parents then can render assistance, if and when necessary.

6. What are the levels and subjects covered by Score A Programme™?
Score A Programme™ covers all subjects taught in National schools from Year 1 to Form 3. Score A Programme™ also includes all subjects taught in the National Chinese School The content of Score A Programme™ is in line with the school syllabus and curriculum set by the Ministry of Education, and covers all major government examinations - UPSR & PMR.

7. Will Score A Programme™ burden my children?
No. Score A Programme™ is not a repetition of \"Input Learning\" and hence, will not burden your children.

8. Do my children still need Score A Programme™ although they are currently attending tuition classes?
Yes, because tuition is another form of Input Learning. In fact, Score A Programme™ will complement the tuition classes attended by your children.

9. Why does Score A Programme™ focus only on objective-type questions?
Because Score A Programme™ applies Output Learning techniques and test students on their level of understanding through multiple-choice questions.The mastering of multiple-choice questions will enable them to do well in the subjective questions.

10. Is Score A Programme™ affordable?
Yes. Score A Programme™ is easily affordable. Score A Programme™ is very cost effective, and is value for money based on the following features:

1. Score A Programme™ is priced on a "per family" basis, regardless of the number of school-going children.

2. Score A Programme™ allows each user unlimited eAssessment and eTrial Exam practise at no extra charge. It is in line with the concept of "Practise Makes perfect".

3. Score A Programme™ allows each user access to various school levels.

Ahmad Rabbani
019-6817557
E-mail : gardentyk@yahoo.com
Blogger : http://topscorea.blogspot.com

Anak Score A, Mak Ayah Score RM
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.141.170.107

Nama: zackpro
Email: zztop.power1@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.clubautocash.com/zackpro
Tajuk Iklan: duduk di rumah buat duit
Teks Iklan: apa tungu lagi untuk selesaikan masaalah anda..join la clubautocash ni...tiap2 2 hari dapat duit masyuk masyuk
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.222.106
Related Posts with Thumbnails
WEBSITE IKLAN PERCUMA
BANNER SAHABAT