Nama: Za
Email: kekwa_8119@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.2x2infinity.com/?ref=best2u
Tajuk Iklan: 2x2 Infinity Mmg Menakjubkan
Teks Iklan: Salam sejahtera semua...
Modal sekecil RM30 pun boleh menjana lebih daripada RM18,000.00 sebulan tanpa menjual produk, bukan MLM, buka skim piramid, bukan angan-angan mat jenin... Paling mudah dan hangat!
klik je di sini http://www.2x2infinity.com/?ref=best2u untuk info anda..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.220.65

Nama: online-business2u
Email: online-business2u
Website/ Blog: www.online-business2u.webs.com
Tajuk Iklan: REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…MENJANA PENDAPATAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN….
Teks Iklan: PART TIME >>> ONLINE DI RUMAH


Ingin Menjana Pendapatan Sambil
Menjaga Kesihatan Untuk Anda dan Keluarga…
Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN
Yang Memberi Pulangan LUMAYAN
Perniagaan Ysng Berkonsepkan
\"ONLINE HOME BASED BUSINESS\"
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….

MAKLUMAT LANJUT DAN
PENDAFTARAN PERCUMA
SILA LAYARI
www.online-business2u.webs.com
www.online-business2u.webs.com
www.online-business2u.webs.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.220.45

Nama: Puan Siti
Email: admin@lavania.net
Website/ Blog: http://www.lavania.net
Tajuk Iklan: LA VANIA...Keajaiban Sabun Mustajab 10 Dalam 1
Teks Iklan: LA VANIA…Ultimate Miracle Beauty Bar!

Memperkenalkan La Vania – sabun mustajab ALL IN ONE untuk 10 kegunaan! Gabungan 100% debu gunung berapi, Habbatus Sawda, Air Zamzam, Spirulina,Madu Asli dan banyak lagi. Kini tidak perlu menggunakan Laser Treatment, Botox, Collagen Injuctions lagi untuk kelihatan cantik...yang mungkin akan memudaratkan kesihatan. LaVania bukan sahaja sangat berkesan untuk mencantikkan kulit, tetapi juga dapat mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kudis, panau, sopak, sisik, gatal, eczema, parut dan sebagainya…dengan Hanya 2 Minit Sahaja. Secara keseluruhan, La Vania boleh digunakan di bahagian muka, rambut dan badan.

Harga Promosi! Penghantaran Percuma Di Seluruh Malaysia!

Untuk menjadi Pengedar amatlah dialukan:
Produk Terhangat DiPasaran! Modal Rendah! Diskaun Istimewa Sehingga 50% Kepada 30 Pengedar Terawal!

Maklumat lanjut, layari www.lavania.net
Email: admin@lavania.net
Hotline/Sms: 0162887346
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 180.72.79.180

Nama: Farida
Email: nada_gemilang@yahoo.com
Website/ Blog: http://handbag-branded-farida.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Koleksi Handbag Branded & Berfesyen- Design Terkini!!!!
Teks Iklan: Askm & Salam Sejahtera…

Saya menjual & memborong pelbagai jenis Handbag Branded & Handbag Berfesyen dengan design terkini di samping harga yang amat berpatutan. Penghantaran melalui PosLaju ke seluruh Malaysia, Brunei dan sebagainya...

Nak tengok koleksi Handbag saya layari :

http://handbag-branded-farida.blogspot.com/

@ hubungi 017-3835636
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.10

Nama: tanpanama
Email:
Website/ Blog: http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php
Tajuk Iklan: pasif income.. tanpa buat pape.. min RM80 sebulan.. boleh cecah RM8k klu rajin
Teks Iklan: RedTaggy

Syarikat : Syarikat MClick Dot Net

Usia syarikat : 5 Tahun

Pelancaran RedTaggy : Mac 2010

Modal : RM100

Produk : Digital

Bayaran : Direct bank in ke bank kite

Lesen : SSM

Keuntungan : RM40 setiap pembelian, RM18 setiap pendaftaran di bawah no ref anda

Link : http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php

INTRODUCER REF. NO : 0363

Borang Hijau : Untuk new member

Borang Biru : Untuk ulang bayaran sahaja

Parcel : Pilih je mane2, tu no ebook. korang bukannya bace. hehe

MASA PEMBAYARAN DLM TEMPOH 2 HARI SELEPAS DAFTAR

LEPAS BAYAR, SILA SMS REDTAGGY (012 9069357)
NAMA, USERNAME, MASA, TARIKH DAN TEMPAT

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100.

Hari ke 10 Ahmad dapat RM140. Ahmad beli lagi untuk dapat income lagi. Bayar RM100. Dan seterusnya.

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2,3,4,5,6,7,8,9 pun Ahmad bayar. So total RM100 x 10 hari = RM1,000 dah keluar.

Hari ke mula hari ke 10 Ahmad dapat RM140 x 10 = RM1400 setiap hari. Dalam mase yang same Ahmad kena bayar RM100 setiap hari kalau nak RM140 setiap hari.

Kenapa saya join RedTaggy?

1. Sebab saya dah penat promote cari orang cari downline
2. Penat nak explain dekat orang
3. Penat prospek nak jumpe
4. RedTaggy bukan MLM bukan investment
5. Dapat passive income
6. Nak active income pun boleh
7. Direct bank in ( x pakai e-wallet )
8. Takde minimum payout sebab direct bank in
9. Setiap hari dapat duit, beli product digital

Soal Jawab

Abis tu? Nak buat ape dapat income
Setiap kali anda bayar RM100, 10 hari akan datang anda akan dapat RM140.

Bile kene bayar?
1 hari 1 pembayaran sahaja pada bila2 masa termasuk sabtu dan ahad

So setiap kali bayar, dalam 2 minggu dapat lagi la ye?
Ye

Cakap bile2 boleh bayar, tapi sabtu ahad tak dikire. Macam mane tu?
Ok, kalau bayar sabtu, diorang akan forward ke isnin. So macam bayar hari isnin lah. Selasa dikira hari pertama

Pelik, mane dapat duit tu?
OK, ramai tanye bende ni, try search google. sy pun masih x paham. Ade yg explain dekat suatu forum. tapi lepas sy jumpe ceo tu, die cakap lain ape yang orang forum tu explain. Lagi sy x faham. So ni ceo tu cakap..

\"OK, RM100 tu sebenarnye hasil pembelian e-book. Ade yang berminat dengan e-book ni. Sebab die international book. Siape trase jangan bangge pulak. Hehe..so daripada diorang bayar dekat google adsense atau mana2 advertisement, baik diorang bayar kepada anda. Dan, RM40 tu juga adalah profit dari syarikat hasil jualan barangan digital.\"

(Ini secara ringkas dan mudah. Banyak lagi cara company dapat profit)

Bagaimana diorang send duit dekat kita?
bayaran akan dibuat direct ke bank anda. SMS akan dihantar sehari sebelum penghantaran dibuat untuk pengesahan akaun bank.

Pakai bank ape?
digalakkan maybank2u. sebab mudah untuk anda bank in setiap hari.

Tiada cas tersembunyi?
selain guna maybank2u, anda akan dikenakan cas RM2.00. Yela..xde maybank die kene la pergi deposit duit dekat ATM. hehe. sian die

So passive income ni dapat berape?
kalau anda bayar setiap hari rm100, max u dapat bayar RM1000 SAHAJA. Mengapa? sebab bile anda nak bayar lagi hari ke 10, anda dah dapat dah RM140. So kirenye tu income bayaran pertama. Jadi kalau u ada RM100. Minimum income RM80/bulan tanpa cari orang untuk bayaran RM100 sekali. Kalau bayaran RM100 untuk 10 kali, minimum income RM800/bulan. Tapi harap anda mengajak ramai lagi rakan anda.

10 hari tu die kire macam mane?
ok. kalau anda bayar RM100 hari ini, esok akan dikire hari pertama. Nak senang macam ni je. Minggu pertama hari isnin bayar RM100. Minggu ketiga hari isnin dapat RM140

Sy ade RM100 je, tapi RM80/bulan mane cukup bro. Susah x cari orang?
Haha..tak susah. Sebab? Ini passive income. Pasti ramai yang nak passive income. Tak payah cari orang. Nak cari orang pun senang je nak dapat. Sebab sistem ini mudah.

Ape produk die bro?
e-book, wallpaper, ringtone, template website, dan sebagainye

Dh brape lame company ni?
5 Tahun

RedTaggy ni berape lame dah?
Mac 2010. Wow!~ baru bulan lepas. Cepat rebut peluang sebelum ramai daftar.

Kenapa perlu cepat? Oooo..saya pun dapat ye?
Tak, ni bukan nye MLM atau Investment. Sy agak kurang suke mcm ni. Sebab orang atas sekali la untung berlipat2. Ni xde unsur upline atau downline. So bile anda dapat seorang daftar atas no ref anda, anda dapat income. Tapi saya tak dapat apa2. INI BUKAN MLM

So ape?
Ok, bile pendaftaran gune ref no anda, anda akan dapat RM18 setiap pembelian RM100 mereka.

Bro, nak buat 2 akaun boleh?
1 orang 1 account. Kenapa? Untuk meluaskan redtaggy

Bile dapat RM18 tu?
Bile orang berdaftar atas nama ref anda tu dapat RM140, anda pula dapat RM18. RM18 ini akan dikumpul dan dibayar setiap bulan.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.51.40.26

Nama: ninjadaun
Email:
Website/ Blog: http://hamdisuki.blogspot.com/
Tajuk Iklan: nak tgk TV stream..? TV1 TV2 TV3 available.. radio stream pn ade..
Teks Iklan: Era FM.. Hot FM.. Fly FM.. Hitz FM..
msk http://hamdisuki.blogspot.com/ skrg..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.51.40.26

Nama: /duit2u
Email: /duit2u
Website/ Blog: www.Shamelin4All.com/duit2u
Tajuk Iklan: Nak Tambah Pendapatan…??? Tapi Tak Tahu Caranya… Mari Saya Tunjukkan…
Teks Iklan: PART TIME >>> ONLINE DI RUMAH


REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…..
MENJANA PENDAPATAN SAMBIL
MENJAGA KESIHATAN….
Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN
Yang Memberi Pulangan LUMAYAN
Perniagaan Ysng Berkonsepkan
\"ONLINE HOME BASED BUSINESS\"
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….

Shamelin4All akan melakukan yang terbaik.
Di dahului dengan
> orang membantu orang.
> Produk yang menjanjikan kesihatan yang lebih baik.
> Harga produk yang kompetitif.
> Memiliki Pelan Pemasaran yang terbukti berkesan.
> Peluang mencapai kemewahan.
> Dan juga kebebasan masa

Apakah anda mahu kekal dengan status anda sekarang atau melakukan perubahan? Ini adalah keputusan anda. Shamelin4All memberi peluang kepada anda untuk menentukannya.
Rebutlah peluang yang telah disediakan oleh Shamelin4All untuk anda menjana pendapatan sampingan dengan membuat kerja sambilan di rumah agar anda boleh mencapai cita-cita yang anda inginkan//

TIADA KEJAYAAN TANPA USAHA
TIADA KEUNTUNGAN TANPA PENGORBANAN
BERUSAHALAH DENGAN BIJAK
PASTI PENGORBANAN DAN USAHA AKAN MENGHASILKAN KEJAYAAN
JADI…
APA LAGI YANG KITA TUNGGU…
SIKAP TUNGGU… NANTI…
ITULAH YANG SERING MEMBUATKAN KITA GAGAL DAN KETINGGALAN

MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.132.10.162

Nama: seniwira
Email:
Website/ Blog: http://19seniwira.blogspot.com
Tajuk Iklan: RAJA ILMU PENGASIH - EBOOK PERCUMA UTK SEMUA
Teks Iklan: Adakah anda ingin memiliki ebook ILMU PENGASIH secara percuma? 100% PERCUMA !! Jika ya!.. sila layari..
http://19seniwira.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.5

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website/ Blog: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Sertai Biz Berdasarkan Kemampuan Anda
Teks Iklan: Assalamualaikum, sila tanya pendapat saya dahulu sebelum daftar untuk mengelakkan sebarang kerugian. Harap dapat bantu anda pilih dengan bijak

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

======================================

BARTER2U (BARU) (TOP) (MURAH) (PELANCARAN 1 JUN 2010)

Modal : RM10
Level : 5 level
Keuntungan : Bergantung dengan sistem
Daftar : http://barter2u.com/?ref=106
Pelan : Matriks 5x5

Kelebihan :
1. Modal Hanya RM10 untuk sistem matriks
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Cari orang join

======================================

BESTLELONG2U.COM (TOP)

Modal : RM60
Produk : Topup Handphone
Level : Ada
Keuntungan : Bergantung jualan topup
Daftar : http://www.bestlelong2u.com/emanboy
Pelan : Gabungan Bisnes Topup + MLM

Kelebihan :
1. Permintaan Tinggi
2. Orang cari kita (topup)
3. Mudah untuk guna sendiri
4. Jimat masa dan kos untuk penggunaan sendiri
5. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Jual Topup
2. Cari Orang


======================================

RedTaggy (TOP)

Modal : RM100 - RM1000
Produk : ebook
Level : Tiada
Keuntungan : RM40 setiap Pembelian RM100
Daftar : http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Pelan Pemasaran : Aktif + Pasif

Kelebihan :
1. Tidak perlu buat apa-apa
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Bayar kemudian tunggu. (Pasif)
2. Cari orang join anda jika mahu pendapatan lebih (Aktif)


======================================

HyproBulkSMS (TOP)

Modal : RM250 @ RM500 @ RM1000
Produk : SMS bulk
Level : Infinity
Keuntungan : Keuntungan Berlipat Lipat Kali Ganda
Daftar : http://1besthypro.com/?id=emanboy91
Pelan : Kaki infinity atas bawah

Kelebihan :
1. Pernah keluar dikaca TV
2. Selalu keluar di surat khabar
3. PM galakkan sertai bisnes
4. Peluang berpendapatan lumayan
5. Peluang menjadi jutawan
6. Taklimat dan latihan disediakan
7. Taklimat mingguan

Cara Dapat Wang :
1. Cari Orang


======================================


PCC Malaysia (TOP) (FREE)

Modal : FREE
Produk : Pengiklanan
Level : Tiada
Keuntungan : 1 klik = 0.03sen
Daftar : http://payperclick.com.my/?r=emanboy
Pelan : Klik iklan dapat duit

Kelebihan :
1. Tak Perlu Keluar Modal
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Klik iklan
2. Cari orang join

=======================================

Tupperware Brand (TOP)

Modal : RM60 @ RM265 (Pendaftaran)
Produk : Tupperware, Kesihatan, Kecantikan, Perkakas Dapur
Level : Infinity
Keuntungan : Bergantung kepada anda
Daftar : http://tupperwarebiz2u.blogspot.com/
Pelan : Konsep Bantu Membantu (Kerjasama Penting)

Kelebihan :
1. Ranking ke 8 Bisnes Dunia 2009
2. Mendapat bisnes kad sendiri (Keras)
3. Potensi pendapatan lumayan
4. Taklimat dan Latihan
5. Konsep bantu membantu
6. Telah melahirkan jutawan
7. Dapat majalah sendiri dan borang
8. Dapat 2 DVD bisnes
9. Cek carta melalui website
10. Diskaun barang 25% - 70%

Cara Dapat Wang :
1. Jual Tupperware @ mana-mana barang Tupperware Brand
2. Cari orang untuk bina kaki (wang berlipat ganda)

======================================

AleaCorp

Modal : RM30 @ RM150
Produk : ebook
Level : 5 - 10
Keuntungan : Bergantung kepada anda
Daftar : http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
Pelan : Matriks

Kelebihan : Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang:
1. Cari orang join

======================================

Ten-RM

Modal : RM10 (RM5 SAHAJA JIKA telah DAFTAR RM20 Segera)
Produk : Tiada
Level : Tiada
Keuntungan : RM10 setiap seorang
Daftar : http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
Pelan : Direct duit bagi kite

Kelebihan :
1. 100% komisyen
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Cari orang join ( 1 orang = RM10, 5 orang = RM50)

======================================

RM20 Segera

Modal : RM20 (PROMOSI RM5 SAHAJA 4/5 - 4/6)
Produk : Tiada
Level : Tiada
Keuntungan : RM20 setiap seorang
Daftar : http://rm20segera.com/?r=emanboy
Pelan : Direct duit bagi kite

Kelebihan :
1. 100% komisyen
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Cari orang join (1 orang = RM20, 5 orang = RM100)
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.48.21

Nama: tanpa nama
Email: meis02@hotmail.com
Website/ Blog: http://www.neobux.com/?rh=78656E6F676561727A3837
Tajuk Iklan: jana $50/RM160+- sehari tanpa modal.. hanya perlu 5 minit sehari..
Teks Iklan: cuba lah skrg.. daftar percuma.. anda pasti teruja..

http://www.neobux.com/?rh=78656E6F676561727A3837
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.77.233

Nama: zain
Email: subandiyaya@yahoo.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: LORI SEWA PINDAH RUMAH di IPOH call 017-5873376 (zain)
Teks Iklan: PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI
(saiz 3 Ton)....
- Pengangkutan lori tersedia dikawasan IPOH, PERAK
- Perkhidmatan pemindahan rumah dan pejabat, barangan kilang dan sebagainya..Lebih 15 tahun berpengalaman dalam bidang ini...
- Boleh membekalkan pekerja mahir……
- Penghantaran pintu ke pintu……
- Kontrak pengangkutan jangka masa panjang………
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
ZAIN Ditalian:.
017-5873376
* Lori untuk di sewa
* Lori 3 tan
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
1) PERAK KE KL/SELANGOR
2) KL KE PERAK
3) KL KE PENANG
4) KL KE KEDAH
5) KL KE PERLIS
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.98
Related Posts with Thumbnails
WEBSITE IKLAN PERCUMA
BANNER SAHABAT