Nama: zaza
Email: kekwa_8119@yahoo.com
Website/ Blog: http://i-network.us/powerbiz
Tajuk Iklan: Aplikasi FB Pertama Di Dunia
Teks Iklan: i-network Aplikasi FB Pertama Didunia...Hanya tag member2 anda & invite shj, duit terus ke bank anda setiap hari...tak perlu cari org..best tul..jom daftar skrg sblm terlambat!!! http://i-network.us/powerbiz
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.29.218

Nama: zain
Email: subandiyaya@yahoo.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: KHIDMAT LORI SEWA 3ton di IPOH call 019-2713376 (zain)
Teks Iklan: PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI
(saiz 3 Ton,kargo am)....
- Pengangkutan lori tersedia dikawasan IPOH, PERAK
- Perkhidmatan pemindahan rumah dan pejabat, barangan kilang dan sebagainya..Lebih 15 tahun berpengalaman dalam bidang ini...
- Boleh membekalkan pekerja mahir……
- Penghantaran pintu ke pintu……
- Kontrak pengangkutan jangka masa panjang………
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
ZAIN Ditalian:.
019-2713376
* Lori untuk di sewa
* Lori 3 tan (14.5feet/17feet 6 roda) (BDM 5000kg)(cargo am)
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
1) PERAK KE KL/SELANGOR
2) KL KE PERAK
3) KL KE PENANG
4) KL KE KEDAH
5) KL KE PERLIS
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.2
Nama: CALL & EARN MONEY...
Email: CALL & EARN MONEY...
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: MAHUKAH ANDA MENUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA TUNAI DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…???
Teks Iklan: @@@@@

BERITA BAIK UNTUK PENGGUNA HANDPHONE
DI SELURUH MALAYSIA...

KINI ANDA BOLEH CAKAP LAMA-LAMAAA...
BAYAR KURANG..

HANYA GUNA SISTEM e-numX, PASTI KOS PREPAID ANDA
MAMPU DIJIMATKAN SEHINGGA 80%....

DAN YANG PALING BESTNYA POTENSI MENJANA PENDAPATAN
SEHINGGA USD1000 SEHARI….!!!!


MAKLUMAT LANJUT LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.144.4.182

Nama: sheila khomenie
Email: norsheila_chuan88@yahoo.com
Website/ Blog: http://jutawanklik.com/#norsheila
Tajuk Iklan: PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA
Teks Iklan: Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaimana MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.

Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaimana MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.65.74

Nama: sheila khomenie
Email: norsheila_chuan88@yahoo.com
Website/ Blog: http://jutawanklik.com/#norsheila
Tajuk Iklan: PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA
Teks Iklan: Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaimana MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.

Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaimana MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.65.74

Nama: sheila khomenie
Email: norsheila_chuan88@yahoo.com
Website/ Blog: http://jutawanklik.com/#norsheila
Tajuk Iklan: PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA
Teks Iklan: Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaimana MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.65.74

Nama: << USD 1000 SEHARI >>
Email: << USD 1000 SEHARI >>
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: TUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA INCOME << USD 1000 SEHARI >> DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…!!!!
Teks Iklan: @@@@@


Berita baik untuk PENGGUNA HANDPHONE di seluruh malaysia...

Kini anda boleh CAKAP LAMA-LAMA….
BAYAR KURANG…..

DAN POTENSI MENJANA PENDAPATAN SEHINGGA USD1000 SEHARI….!!!!

Anda adalah di antara jutaan pengguna handphone di Malaysia yang SETIA sejak dulu lagi… dan akan terus menggunakannya…

Tahukah anda berapa RIBU WANG yang telah anda BELANJAKAN SELAMA INI untuk menanggung kos postpaid @ Prepaid anda…???
Adakah anda dapat PULANGANNYA…???

SUDAH TENTU TIDAK DAPAT BUKAN….!!!

Kini….
Hanya guna sistem e-numX, pasti kos Postpaid & Prepaid anda sekarang mampu dijimatkan hingga 80%..

Wow…!!! Paling Bestnya..
sambil-sambil call keluarga dan rakan2, anda mampu menjana side income 3~4 angka sehari... Hanya berkongi peluang hebat ini dengan keluarga dan rakan2 anda.

http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone


Tahukah Anda…???
Airtime Merupakan Produk yang
Paling \"LARIS\" Di Pasaran…

Inilah yang menjanjikan satu perniagaan yang memberikan pulangan yang lumayan….

Dan sekarang kita sedang menuju ke PASARAN GLOBAL menggunakan platform INTERNET...

Rebutlah peluang yang disediakan oleh e-numX untuk anda menjana income sampingan yang lumayan..


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.144.4.182

Nama: uzair
Email: mohduzair87@gmail.com
Website/ Blog: http://www.onedropperfumes-ppc.com/v1/index.php?ref=uzair87
Tajuk Iklan: Jana Pendapatan Lumayan dengan One Droup Perfumes Pay Per Click..!!
Teks Iklan: Jadi jutawan dgn One Drop Perfumes Pay Per Click Program…Jadilah yang terawal..
Daftar sekarang!!..Mulakan Tindakan Anda..

Percayakah anda dengan rakan rakan klik pada link anda, anda akan menerima mata ganjaran yang boleh ditebus dengan wang tunai dan produk ONE DROP PERFUMES..?? Untuk lebih lanjut layari

http://www.onedropperfumes-ppc.com/v1/index.php?ref=uzair87
Tambah kapsyen
Jadi jutawan dgn One Drop Perfumes Pay Per Click Program…Jadilah yang terawal..
Daftar sekarang!!..Mulakan Tindakan Anda..

Percayakah anda dengan rakan rakan klik pada link anda, anda akan menerima mata ganjaran yang boleh ditebus dengan wang tunai dan produk ONE DROP PERFUMES..?? Untuk lebih lanjut layari

http://www.onedropperfumes-ppc.com/v1/index.php?ref=uzair87
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.66.204

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
Tajuk Iklan: Rahsia menjana income di cash88.com dengan membaca iklan.... Tiada modal
Teks Iklan: CARA-CARA NAK DAFTAR?.
MUDAH SAJA...
1. Anda klik pada link ni atau copy link di bawah pada
browser:- http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
2. Klik sign up dan akan keluar new window cash88.com
3. Taip alamat email anda (di sebelah kanan). Nanti mereka akan hantar pada
email anda untuk pengesahan.
4. Tutup (Close) laman tu.
5. Selepas itu ...Lihat pada email anda. Akan terdapat perkataan
ni\" cash88.com \" . sign up 'URL' dan 'Click'.
6. Lepas tu, akan keluar laman cash88.com yang mula2 anda
taip alamatemail anda tu.
7. Klik pada 'Sign Up'.
8. Isi borang yang disediakan.
9. Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana yang
anda mahu duit anda dimasukkan, samada BCB (CIMB)
ke,Maybank ke?.pilih mengikut kehendak anda.
10. Lepas isi borang, klik pada 'Sign Up'.
11. Lepas itu 'login' pada web cash88.com , Masukkan Username
denganPassword yang anda tulis dalam borang tadi.
12. Seterusnya, klik pada "simple answers","national advertisement" atau"right answers" .
13. Di situ terdapat 'categories' . Klik pada 'categories' tersebut.
Setiap 1 link anda klik, account anda akan bertambah 20
point. Untukklikbanner, tunggu sampai habis surf (lebih
kurang dlm 60 saat saja).
14. Klik sampai habis. Klik balik pada 'paid2click ads' untuk
ke'categories' yang lain pulak.
15. Klik kat 'My Earnings'?
16. Tengoklah berapa yang anda dapat dengan hanya klik pada
banner. SENANG KAN !
17. Untuk tambah duit anda dalam 'account' tu, anda hanya
jemput rakan-rakan anda dengan langkah pertama anda
masuk tadi? Hanya taip mereka punya email. ataupun anda
copy / paste saja email ni.
18. Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yang mereka
hantar ke email anda atau pun buka terus akaun anda yang
dah berdaftar dengan cash88. com dan untuk buka akaun,
klik pada 'login' dan masukkan username dan password anda
sebelum ni. Kemudian klik kat \"Your Inbox\" dan klik setiap
iklan yang tersenarai di situ. Setiap satu iklan/email tu
mengambil masa kira-kira 60 saat. Lepas tu baru tutup dan
buka iklan lain. Setiap iklan/email tu bernilai 20 point yang
boleh ditukar nanti.
19. Untuk tahu jumlah duit anda yang terkumpul, klik kat \"My
Earning\".
20. Jangan risau ni bukan penipuan.... saya tak tipu!!!sila
lawati :
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
HARUS DIINGAT!! Jangan risau, duit yang anda dapat ni HALAL?.ni
atas usaha anda nakdapat duit tu, anda tolong PROMOTE WEBSITE
DAN SPONSOR2 cash88.com, jadi cash88.com bagilah KOMISEN
pada anda. Di sini 'JUST SURF WEBSITE' anda,..kira TOLONG
PROMOTE barang2 dia oranglah dan anda dapat komisen. Macam
itulah caranya...Faham betul-betul ya cash88.com AKAN BAYAR
ANDA. Anda sign up lah dulu..nanti anda akan tahu..kelebihan yang
ada dalam cash88. com ni. PERINGATAN KEPADA YANG
BERAGAMA ISLAM!!!Kalau anda nak duit tu halal...anda DILARANG
main Lotto yang ada di dalam 'website' tu....tepuk dada tanya
iman...Jangan bimbang! Sesiapa sahaja akan join kita sebab
program ini percuma!
Pendapatan bergantung kepada KERAJINAN anda KLIK iklan -iklan
di cash88.
Sila lawati :
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
Selamat Berjaya!! p.s : Untuk mendapatkan downline, bukannya
susah, lagi pun pendaftaran percuma sahaja. Apa yang perlu anda
lakukan hanya copykan sahaja iklan ini dan tukarkan alamat website
saya kepada alamat anda. Mudah Bukan! =http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
*ADAKAH INI PELABURAN INTERNET ATAU SKIM CEPAT
KAYA?*
Maaf ini bukan pelaburan internet atau skim cepat kaya? Anda tidak
perlu mengeluarkan 1 sen pun untuk menyertai program ini. Apa
yang perlu anda lakukan hanyalah klik atau membaca email dari
pengiklan. Anda akan dibayar untuk membacaanya.
*DUIT PERCUMA DAN SIAPA YANG KASI DUIT PERCUMA INI? *
Dari Pengiklan. Setiap tahun banyak syarikat besar membelanjakan
ribuan ringgit setahun untuk menggiklankan produk dan
perkhidmatan mereka. Bayangkan berapa kos mereka untuk
mengiklan di TV, Akhbar, Banting, Banner dan sebagainya.
Cash88.com adalah sebuah syarikat pengiklanan Internet. Sebagai
pembaca anda dibayar kerana anda telah membaca iklan mereka.
Kerja anda ialah membaca atau klik banner dari pengiklan sahaja .
*BOLEH HARAPKAH SYARIKAT INI?** *
Saya juga mempunyai soalan yang sama pada mulanya. Tetapi
apabila saya melihat syarikat-syarikat yang turut mengiklan dalam
cash88.com bukan syarikat yang alang-alang antara pengiklannya
termasuklah Yahoo.com, Google.com , MSN.com , Music.com ,
MP3.com , TheStar, Utusan Malaysia hampir semua bank di
Malaysia dan banyak lagi, semuanya syarikat-syarikat besar. Anda
akan dapat melihat senarai pengiklan-pengiklan selepas mendaftar
nanti.
Untuk tambah duit anda dalam akaun anda, anda juga boleh
menjemput kawan-kawan anda untuk menjadi ahli.. Cara masuknya
sama dengan cara anda masuk tadi tetapi kena gunakan id anda
sebagai penaja. Anda akan mendapat pendapatan seperti berikut.
Anda boleh taja sesiapa sahaja asalkan ada akaun email dan apa
sahaja akaun bank.
*Level 1* = *5%*
*Level 2* = *5%*
*Level 3* = *5%*
*Level 4* = *5%*
*Level 5* = *4%*
*Level 6* = *4%*
*Level 7* = *4%*
*Level 8* = *3%*
*Level 9* = *3%*
*Level 10* = *3%*
*Bayangkan.. * Jika anda setiap orang menaja 10 orang dan
membaca/klik iklan setiap hari dan setiap seorang mendapat 1,000
point (kalau klik semua iklan/banner lebih dari 1000 point boleh
dapat sehari)
Anda
1,000 POINT x 100% = x 0.01 = *RM10*
Level 1
10 orang x 1,000 = 10,000 POINT x 5% = 500 POINT x 0.01 SEN = RM5
Level 2
100 orang x 1,000 = 100,000 PNT x 5% = 5,000 POINT x 0.01 SEN = RM50
Level 3
1,000 orang x 1,000 =1,000,000 PNT x 5% = 50,000 POINT x 0.01 SEN =
RM500
Level 4
10,000 orang x 1,000 = 10,000,000 PNT x 5% = 500,000 PNT x 0.01
SEN = RM5000
JUMLAH LEVEL 1 LEVEL 2 LEVEL 3 LEVEL 4 = *RM5,565.000*
*Lihat di Level 4 sahaja jika struktur tersebut diatas terjadi anda
boleh meraih pendapatan sebanyak RM5,565.00 sehari !*
*APAKAH KEGUNAAN POINT?*
*Setiap 1 iklan anda klik anda akan mendapat 20 point. 1 point sama
juga 1 sen. Semua point dari downline akan terkumpul selepas jam 5 petang
*1. Point Boleh ditukar dengan Wang Tunai *
*2. Point boleh digunakan untuk mengiklan dalam Cash88.com*
*3. Point boleh ditukar dengan barangan dalam website Cash88.com*
*Anda daftar dulu.. nanti anda akan tahu kehebatannya. .. *
Daftar PERCUMA dan Klik Link di bawah ini:
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.60.8

Nama: << USD 1000 SEHARI >>
Email: << USD 1000 SEHARI >>
Website/ Blog: << USD 1000 SEHARI >>
Tajuk Iklan: MAHUKAH ANDA MENUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA TUNAI DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…???
Teks Iklan: @@@@@


Berita baik untuk PENGGUNA HANDPHONE di seluruh malaysia...

Mahukah Anda Menukar Kos Telefon Anda kepada Tunai Dan Nikmati Panggilan Percuma…???

Kini anda boleh CAKAP LAMA-LAMA….
BAYAR KURANG…..

Hanya guna sistem e-numX, pasti kos POSTPAID & PREPAID anda sekarang mampu DI JIMATKAN hingga 80%..

Wow…!!!! yang paling bestnya.. sambil-sambil call keluarga, kawan, rakan bisnes, prospek, anda mampu MENJANA INCOME YANG LUMAYAN….

http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone


Tahukah Anda…???
Airtime Merupakan Produk yang
Paling \"LARIS\" Di Pasaran…

Inilah yang menjanjikan satu perniagaan yang memberikan pulangan yang lumayan….

Dan sekarang kita sedang menuju ke PASARAN GLOBAL menggunakan platform INTERNET...

Rebutlah peluang yang disediakan oleh e-numX untuk anda menjana income sampingan yabg lumayan..


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.144.5.225

Nama: Arjuna87
Email: mohduzair87@gmail.com
Website/ Blog: http://www.thetrader.biz/Arjuna87
Tajuk Iklan: RAHSIA RM10 BERTUKAR RIBUAN USD SETIAP BULAN..JANGAN SIA-SIAKAN PELUANG INI..!!
Teks Iklan: Biz Pasif terbaru yang akan dilancarkan pada 15/09/2010..Modal RM10 shaja..pulangan ribuan USD tanpa henti..peluang dh ade depan mata,
Join sekarang sbelum biz ni masuk International spnuhnya..Untuk pngetahuan semua, org US dh rmai join biz ni,brmakna meraka thu kelebihan plan biz ni..Anda tggu ape lgi?? Daftar segera..limpahan downline dari negara2 luar akan tiba.!


Bisnes : Affiliate
Pasaran : Worlwide
Produk : E-book
Modal : RM10/year(Malaysia je yg dapat harge nih!)
Sistem : Matrix 5X10(Spillover)

Payment : Setiap 15hb via maybank,paypal,Liberty reserve

Join under saya,hanya RM10 terhad untuk 10 yang terawal..

Maksimum level 1 adalah 5 orang. Jadi akan berlaku spillover..Semua org akan merasa pendapatan..Tempah tempat anda dahulu~~

DAFTAR PERCUMA DAHULU DI SINI

http://www.thetrader.biz/Arjuna87

dan sila baca plan/methods yg disediakan oleh admin utk mmbantu ahli2 menjana ribuan USD dan mengembangkan network masing2 dgn pantas.
http://www.oneforum.biz/thetrader.htm
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.66.203

Nama: << USD 1000 SEHARI >>
Email: << USD 1000 SEHARI >>
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: CALL & EARN MONEY…!!!!
Teks Iklan: @@@@@


Berita baik untuk PENGGUNA HANDPHONE di seluruh malaysia...

Mahukah Anda Menukar Kos Telefon Anda kepada Tunai Dan Nikmati Panggilan Percuma…???

Kini anda boleh CAKAP LAMA-LAMA….
BAYAR KURANG…..

Hanya guna sistem e-numX, pasti kos POSTPAID & PREPAID anda sekarang mampu DI JIMATKAN hingga 80%..

Wow…!!!! yang paling bestnya.. sambil-sambil call keluarga, kawan, rakan bisnes, prospek, anda mampu MENJANA INCOME YANG LUMAYAN….


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.132.9.210

Nama: japsrin
Email: japsrin@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.japsrin.ws/
Tajuk Iklan: Percuma Website
Teks Iklan: SEMUA PERCUMA,Hanya satu-satu di Malaysia yang memberikan semuanya percuma dan terus boleh menjana pendapatan daripadanya..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 58.26.182.71

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.fineptc.com/index.php?ref=ari04
Tajuk Iklan: Anda baca iklan, anda dapat $$$.....1 iklan,,,$10 anda di bayar...
Teks Iklan: Salam,

Saya ada berita baik nak sampaikan ni, Itu pun saya baru tahu.
Anda tahu berapa saya dapat income hari ni? Hampir $300...

Nak tahu caranya? mudah je... saya baca iklan je...lepas tu dibayar.... senangkan

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
http://www.fineptc.com/index.php?ref=ari04
http://www.clixsense.com/?3265168

Jika anda mahukan $$$ macam saya dapat boleh JOIN secara PERCUMA, TAK KELUAR MODAL SATU SEN PUN.

KLIK salah satu LINK di atas. Kalau nak klik semua pun boleh, lagi dapat banyak $$$$.
Siapa cepat dia yang dapat. Saya baru daftar, lepas tu klik dan baca iklan dah dapat $150....Tak penat pun

Jadi cepat jadi yang terawal untuk dapat $$$$.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.121.32

Nama: zain
Email: subandiyaya@yahoo.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: LORI SEWA PINDAH RUMAH di IPOH call 019-2713376 (zain)
Teks Iklan: Jika anda memerlukan khidmat pengangkutan utk berpindah rumah atau pejabat dan sebagainya...
kami bersedia utk membantu anda..
Lokasi kami di IPOH,PERAK
Kos perkhidmatan bergantung kepada jarak lokasi pemindahan...
harap maklum..
hubungi kami utk keterangan lanjut di..
ZAIN( 019-2713376)..
* Lori untuk di sewa
* Lori 3 tan(kargo am)
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
PERAK KE KL/SELANGOR
KL KE PERAK
KL KE PENANG
KL KE KEDAH
KL KE PERLIS
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.82.66

Nama: Bisnes Online - Agent Topup - Agent Affiliate
Email: bisnes@raziman-net.com
Website/ Blog: http://www.raziman-net.com/
Tajuk Iklan: Tak perlu cari orang masih dapat pendapatan
Teks Iklan: 1 lot iklan berharga RM60 selama 30 hari. Setiap kali iklan anda tamat anda akan dapat semula 150%. Pasif income tanpa mencari orang. Layari http://www.2kali.com/?s=13

Contoh anda sewa 5 lot, bayar RM300 dapat semula RM450 selama 30 hari

Dijamin dan terbukti dapat oleh semua ahli.
Diuruskan sepenuhnya oleh Ezey Marketing ( 001961614-A ) berdaftar dengan SSM

Adakah Bisnes Online satu PENIPUAN?

Bisnes online adalah bisnes yang dijalankan secara online yang menjual produk maya atau produk material. Kebanyakan bisnes online memberi kelebihan kepada ahli jika membeli produk syarikat iaitu menjadi Agent Affiliate. Terdapa juga yang tanpa membeli produk seperti PPL dan PPC

===========================================

Apakah Agent Affiliate?

Agent Affiliate adalah agent yang mendapat kebenaran sah dari syarikat untuk menjual semula produk syarikat untuk mendapat komisyen dari syarikat. Setiap syarikat mempunyai % yang tersendiri. Apabila anda membawa seorang rakan sertai dan beli produk, automatik anda akan dapat komisyen dan menjadi Ahli Affiliate

===========================================

Apakah PPL?

Agent Affiliate PPL (Pay per lead) mendapat komisyen setiap kali seorang ahli daftar pada suatu link referral tanpa bayar atau berbayar

===========================================

Apakah PPC?

PPC (Pay per Click) adalah sistem yang digunakan kebanyakan website pengikanan besar seperti google, yahoo dan nuffnang. Setiap kali seseorang klik iklan pada website/blog anda, anda akan dibayar sejumlah komisyen

===========================================

Bagaimana jana pendapatan pasif tanpa mencari orang? Sewa 1 lot iklan. Buat pembayaran RM60 untuk penyewaaan. Isi borang pendaftaran dan pengesahan. Tunggu 30 hari anda akan dapat semula 150%. Max 50 lot dalam seminggu. Diuruskan sepenuhnya oleh Ezey Marketing ( 001961614-A ) berdaftar dengan SSM

===========================================

Mungkin anda juga berminat untuk :

1. Menjadi Agent Topup Handphone (Automatik jadi agent affiliate)
2. Menjadi Agent Tupperware Brand
3. Membeli Email Blaster hanya RM30 (Automatik jadi agent affiliate)
4. Membeli SMSbulk hanya RM30 (Automatik jadi agent affiliate)

===========================================

Adakah anda tidak mempunyai modal?

1. Peruma untuk menjadi agent affiate jual ebook script website
2. Loginwang : hanya login setiap hari anda mendapat RM0.50

===========================================

Layari : http://www.raziman-net.com/
Hubungi : 0147379792 (eman)
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.164.79.109

Nama: Alfred
Email: cvvun@hotmail.com
Website/ Blog: www.mytunetalk.com/cvvun
Tajuk Iklan: Jana Untung Dgn Mobile Phone Anda
Teks Iklan: Syarikat ini bekerjasama dgn Tune Talk sdn bhd. Produknya ialah sim kad Tune Talk Prepaid. Pemasaran product adalah secara MLM. Kita dpt komisen apabila pelanggan top up/reload. Kita akan dpt komisen seumur hidup selagi pelanggan kita guna sim kad tersebut. Passive Income yg sangat lumayan!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.71.16

Nama: NIKMATI PANGGILAN PERCUMA
Email: NIKMATI PANGGILAN PERCUMA
Website/ Blog: NIKMATI PANGGILAN PERCUMA
Tajuk Iklan: TUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA INCOME << USD 1000 SEHARI >> DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…!!!!
Teks Iklan: @@@@@


Berita baik untuk PENGGUNA HANDPHONE di seluruh malaysia...

Mahukah Anda Menukar Kos Telefon Anda kepada Tunai Dan Nikmati Panggilan Percuma…???

Kini anda boleh CAKAP LAMA-LAMA….
BAYAR KURANG…..

Hanya guna sistem e-numX, pasti kos POSTPAID & PREPAID anda sekarang mampu DI JIMATKAN hingga 80%..

Wow…!!!! yang paling bestnya.. sambil-sambil call keluarga, kawan, rakan bisnes, prospek, anda mampu MENJANA INCOME YANG LUMAYAN….

http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone


Tahukah Anda…???
Airtime Merupakan Produk yang
Paling \"LARIS\" Di Pasaran…

Inilah yang menjanjikan satu perniagaan yang memberikan pulangan yang lumayan….

Dan sekarang kita sedang menuju ke PASARAN GLOBAL menggunakan platform INTERNET...

Rebutlah peluang yang disediakan oleh e-numX untuk anda menjana income sampingan yabg lumayan..


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.132.8.39

Nama: NIKMATI PANGGILAN PERCUMA
Email: NIKMATI PANGGILAN PERCUMA
Website/ Blog: NIKMATI PANGGILAN PERCUMA
Tajuk Iklan: TUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA INCOME << USD 1000 SEHARI >> DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…!!!!
Teks Iklan: @@@@@


Berita baik untuk PENGGUNA HANDPHONE di seluruh malaysia...

Mahukah Anda Menukar Kos Telefon Anda kepada Tunai Dan Nikmati Panggilan Percuma…???

Kini anda boleh CAKAP LAMA-LAMA….
BAYAR KURANG…..

Hanya guna sistem e-numX, pasti kos POSTPAID & PREPAID anda sekarang mampu DI JIMATKAN hingga 80%..

Wow…!!!! yang paling bestnya.. sambil-sambil call keluarga, kawan, rakan bisnes, prospek, anda mampu MENJANA INCOME YANG LUMAYAN….

http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone


Tahukah Anda…???
Airtime Merupakan Produk yang
Paling \"LARIS\" Di Pasaran…

Inilah yang menjanjikan satu perniagaan yang memberikan pulangan yang lumayan….

Dan sekarang kita sedang menuju ke PASARAN GLOBAL menggunakan platform INTERNET...

Rebutlah peluang yang disediakan oleh e-numX untuk anda menjana income sampingan yabg lumayan..


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.132.8.39

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.clixsense.com/?3265168
Tajuk Iklan: $10 untuk 1klik
Teks Iklan: Salam

Program Affiliate baru untuk anda join sekarang. Jana pendapatan dengan klik sahaja. 1 Klik anda akan di bayar $10 oleh Clixsense.com

http://www.clixsense.com/?3265168

Anda hanya perlu mempromosikan link Affiliate anda sahaja. Dan jika ada yang klik link Affiliate anda, anda akan di bayar $10. Cuba bayangkan jika Ramai yang klik link Affiliate anda, berapa yang anda akan dapat...

http://www.clixsense.com/?3265168

Join sekarang hanya Klik dan daftar PERCUMA di: http://www.clixsense.com/?3265168
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.101.40

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tajuk Iklan: Baru join dah dapat $5.00.... kalau hari-hari!!!
Teks Iklan: Selamat datang ke ten dollar klik
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Adakah anda sedia meletakkan wang tunai anda perolehi di fast-track? kami di sini akan membantu!
program kami membenarkan anda untuk dapat duit yang senang dari keselesaan rumah anda sendiri.kami akan membayar anda sebanyak $10 hanya dengan 1 klik dan 50% untuk rujukan anda dapat.sebaik sahaja akaun anda sampai sekurang-kurangnya $10,000 anda boleh mengeluarkan pendapatan anda kepada PayPal atau Alertpay.
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Tiada risiko sejak anda boleh menyertai program kami tanpa membayar sesuatu-ia sebenarnya bebas menyertai dan meraih pendapatan! Pendaftaran hanya mengambil masa satu minit dan akaun anda secara automatik di luluskan dan anda boleh memulakan pengiklanan dalam beberapa minit! Jadi apa yang anda tunggu lagi? Join kami sekarang
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Welcome To Ten Dollar Click! http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Are you ready to put your cash earnings on the fast-track? We are here to help! Our program allows you to earn money easily from the comfort of your own home. We will pay you $10 per click and 50% of your referrals\' earnings. Once your account reaches at least $10,000 you can withdraw your earnings to PayPal or Alertpay.
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

There\'s no risk since you can join our program without paying anything - it really is free to join and earn! Registration only takes a minute and your account is automatically approved so you can start clicking in a matter of minutes! What are you waiting for? Join TenDollarClick Today
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.76.240

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tajuk Iklan: Buat duit dengan klik...1 klik $10 dan refer pada rakan-rakan...tanpa keluar modal,PERCUMA!!
Teks Iklan: Selamat datang ke ten dollar klik

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Adakah anda sedia meletakkan wang tunai anda perolehi di fast-track?

kami di sini akan membantu!

program kami membenarkan anda untuk dapat duit yang senang dari keselesaan rumah anda sendiri.kami akan membayar anda sebanyak $10 hanya dengan 1 klik dan 50% untuk rujukan anda dapat.sebaik sahaja akaun anda sampai sekurang-kurangnya $10,000 anda boleh mengeluarkan pendapatan anda kepada PayPal atau Alertpay.

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Tiada risiko sejak anda boleh menyertai program kami tanpa membayar sesuatu-ia sebenarnya bebas menyertai dan meraih pendapatan! Pendaftaran hanya mengambil masa satu minit dan akaun anda secara automatik di luluskan dan anda boleh memulakan pengiklanan dalam beberapa minit! Jadi apa yang anda tunggu lagi? Join kami sekarang

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.39.83

Nama: CALL & EARN MONEY...
Email: CALL & EARN MONEY...
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: Gabungan Internet Dan Handphone Menghasilkan Lubuk Duit....!!! REVOLUSI PERNIAGAAN DAN KOMUNIKASI…. CALL & EARN MONEY…
Teks Iklan: @@@@@

BERITA BAIK UNTUK PENGGUNA HANDPHONE
DI SELURUH MALAYSIA...

KINI ANDA BOLEH CAKAP LAMA-LAMAAA...
BAYAR KURANG..

HANYA GUNA SISTEM e-numX, PASTI KOS PREPAID ANDA
MAMPU DIJIMATKAN SEHINGGA 80%....

DAN YANG PALING BESTNYA POTENSI MENJANA PENDAPATAN
SEHINGGA USD1000 SEHARI….!!!!


MAKLUMAT LANJUT LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 110.159.74.181

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.geostring.com/?1224436
Tajuk Iklan: Nak jana pendapatan, tapi tak de modal...tak perlu susah kan diri, Mari sertai kami.Daftar percuma dan refer pada rakan-rakan anda...
Teks Iklan: Salam,
Saya baru saja join program ni dah dapat duit. Dengan login saja boleh dapat duit, malah saya tak perlu keluarkan modal satu sen pun.

http://www.geostring.com/?1224436

Bila anda register, anda akan diberi $10.00. Sungguh mudah bukan

Apa yang perlu anda lakukan hanya klik http://www.geostring.com/?1224436 , Register maklumat anda. Kemudian tunggu Email dan Confirm, Login akaun anda dan dapat duit $10.00 selesai.

Selepas itu anda akan diberi link Affiliate dan anda hanya perlu mempromosikan Web Replika anda. Semakin ramai yang daftar di web replika anda, semakin banyak lah income yang anda dapat.

Mudah bukan. Jadi jangan tunggu lagi klik sekarang http://www.geostring.com/?1224436

How would you like to get $10 free? Nothing to buy! Visit <a href=\"http://www.geostring.com/?1224436\">GeoString.com</a>
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.78.81

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.geostring.com/?1224436
Tajuk Iklan: Bila join dah dapat income...Dengan login dah dapat $10.00...Tak payah keluar modal pun, apa tunggu lagi ..KLIK la!!
Teks Iklan: Salam,
Saya baru saja join program ni dah dapat duit. Dengan login saja boleh dapat duit, malah saya tak perlu keluarkan modal satu sen pun.

http://www.geostring.com/?1224436

Bila anda register, anda akan diberi $10.00. Sungguh mudah bukan

Apa yang perlu anda lakukan hanya klik http://www.geostring.com/?1224436 , Register maklumat anda. Kemudian tunggu Email dan Confirm, Login akaun anda dan dapat duit $10.00 selesai.

Mudah bukan. Jadi jangan tunggu lagi klik sekarang http://www.geostring.com/?1224436

How would you like to get $10 free? Nothing to buy! Visit <a href=\"http://www.geostring.com/?1224436\">GeoString.com</a>
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.74.142

Nama: azin
Email: labux2xlabi@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.x2xazincanopy.webs.com
Tajuk Iklan: khemah/canopy
Teks Iklan: perkhismatan sewa canopy untuk semua jenis majlis harga berpatutan.untuk maklumat lanjut sila hubungi
kami,
azin
018-6686834
aznie
017-3060584
http://www.x2xazincanopy.webs.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.141.74.18

Nama: NIKMATI PANGGILAN PERCUMA
Email: NIKMATI PANGGILAN PERCUMA
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: MAHUKAH ANDA MENUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA TUNAI DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…???
Teks Iklan: @@@@@

Anda adalah di antara jutaan pengguna handphone di Malaysia yang SETIA sejak dulu lagi… dan akan terus menggunakannya…

Tahukah anda berapa RIBU WANG yang telah anda BELANJAKAN SELAMA INI untuk menanggung kos postpaid @ Prepaid anda…???
Adakah anda dapat PULANGANNYA…???

SUDAH TENTU TIDAK DAPAT BUKAN….!!!

Kini….
Hanya guna sistem e-numX, pasti kos Postpaid & Prepaid anda sekarang mampu dijimatkan hingga 80%..

Wow…!!! Paling Bestnya..
sambil-sambil call keluarga dan rakan2, anda mampu menjana side income 3~4 angka sehari... Hanya berkongi peluang hebat ini dengan keluarga dan rakan2 anda.

http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone


Tahukah Anda…???
Airtime Merupakan Produk yang
Paling \"LARIS\" Di Pasaran…

Inilah yang menjanjikan satu perniagaan yang memberikan pulangan yang lumayan….

Dan sekarang kita sedang menuju ke PASARAN GLOBAL menggunakan platform INTERNET...

Rebutlah peluang yang disediakan oleh e-numX untuk anda menjana income sampingan yang lumayan..


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.144.6.19

Nama: ari-epin
Email: md_epin86@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.referkawan.com/?ref=841
Tajuk Iklan: Jana RM50 - RM150 Sehari Hanya Refer Kawan
Teks Iklan: Salam,

Saya baru join http://www.referkawan.com/?ref=841 .

Saya rasakan saya patut kongsikan dengan anda sebab ianya mudah.

Dengan laman web ini saya boleh jana pendapatan sampingan dengan hanya refer kawan - kawan sahaja.

Cara - Cara:-
1: Daftar di http://www.referkawan.com/?ref=841 .
2: Copy salinan email ini dari laman ahli.
3: Email atau forward pada kawan - kawan anda.

Setiap kawan yang join dan upgrade, komisen sebanyak RM5.00 akan di kreditkan ke akaun.

Mudah & Ringkas.

Berapa Boleh Dapat?
Setiap yang anda perkenalkan, anda di bayar RM5.00.
==========
10 Penyertaan = RM5.00 x 10 = RM50.
50 Penyertaan = RM5.00 x 50 = RM250.
100 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM500.
1000 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM5000.

Anda tak perlu terer IT sebab, kalau anda boleh baca email ini bermakna anda boleh kirim email pada kawan - kawan anda. Janji anda boleh kirim email anda dah boleh buat duit.

Kalau anda berminat untuk sama - sama jana pendapatan sampingan boleh join secara percuma di:
http://www.referkawan.com/?ref=841 .

Terima Kasih & Selamat Mencuba.

Yang Benar,
muhammad arifin
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.22.137

Nama: CALL & EARN MONEY…
Email: CALL & EARN MONEY…
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: Gabungan Internet Dan Handphone Menghasilkan Lubuk Duit....!!! REVOLUSI PERNIAGAAN DAN KOMUNIKASI…. CALL & EARN MONEY…
Teks Iklan: @@@@@

BERITA BAIK UNTUK PENGGUNA HANDPHONE
DI SELURUH MALAYSIA...

KINI ANDA BOLEH CAKAP LAMA-LAMAAA...
BAYAR KURANG..

HANYA GUNA SISTEM e-numX, PASTI KOS PREPAID ANDA
MAMPU DIJIMATKAN SEHINGGA 80%....

DAN POTENSI MENJANA PENDAPATAN
SEHINGGA USD1000 SEHARI….!!!!


MAKLUMAT LANJUT LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.19.32

Nama: uzair
Email: mohduzair87@gmail.com
Website/ Blog: http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL597271
Tajuk Iklan: Jana pendapatan lumayan hanya dari rumah...
Teks Iklan: Hanya dengan mengumpul dan membuka borang mudah secara online di Internet dan kami bayar anda RM20 untuk satu borang. Bukan itu sahaja, jika anda berjaya kumpul dan buka sebanyak 250 borang atau lebih dalam sebulan, anda layak menerima bonus sebanyak RM1,200 dalam bulan tersebut!

Lebih banyak borang yang anda dapat kumpul dan buka, lebih banyak pendapatan yang anda dapat.
Sistem yang ini ditawarkan ini adalah benar, halal dan betul-betul berkesan untuk semua orang.
Sistem ini berkonsepkan program affilliate di mana anda hanya perlu lakukan promosi news letter ini melalui data link yang diberi dan ianya bergantung kepada usaha anda sendiri. Tiada konsep upline atau downline. Lebih banyak borang yang dikumpul dan dibuka secara online, lebih banyak pendapatan yang anda dapat. Dan yang penting, perniagaan adalah sah dan bukan scam kerana ianya didaftarkan dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).
Anda hanya perlu membayar RM50 untuk mendapat akses keahlian seumur hidup. Jadi, seumur hidup anda boleh menjana pendapatan sampingan dengan sistem ini. Memang harga sistem ini tetap RM50 dari dulu, kini dan selamanya. Tidak ada kurang, tidak ada lebih, tidak ada promosi terhad dan tidak ada siapa cepat, dia dapat diskaun.
Wang pembayaran akan dikembalikan hanya sebanyak 50% (RM25) jika and gagal menjana pendapatan dan tidak berminat lagi untuk meneruskan program ini selepas berusaha dalam tempoh 3 bulan.

Sila layari laman website ini bagi mendapatkan maklumat lanjut:

http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL597271
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.66.204

Nama: enumx2u.com
Email: enumx2u.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: MAHUKAH ANDA MENUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA TUNAI DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…???
Teks Iklan: @@@@@

Anda adalah di antara jutaan pengguna handphone di Malaysia yang SETIA sejak dulu lagi… dan akan terus menggunakannya…

Tahukah anda berapa RIBU WANG yang telah anda BELANJAKAN SELAMA INI untuk menanggung kos postpaid @ Prepaid anda…???
Adakah anda dapat PULANGANNYA…???

SUDAH TENTU TIDAK DAPAT BUKAN….!!!

Kini….
Hanya guna sistem e-numX, pasti kos Postpaid & Prepaid anda sekarang mampu dijimatkan hingga 80%..

Wow…!!! Paling Bestnya..
sambil-sambil call keluarga dan rakan2, anda mampu menjana side income 3~4 angka sehari... Hanya berkongi peluang hebat ini dengan keluarga dan rakan2 anda.

http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone


Tahukah Anda…???
Airtime Merupakan Produk yang
Paling \"LARIS\" Di Pasaran…

Inilah yang menjanjikan satu perniagaan yang memberikan pulangan yang lumayan….

Dan sekarang kita sedang menuju ke PASARAN GLOBAL menggunakan platform INTERNET...

Rebutlah peluang yang disediakan oleh e-numX untuk anda menjana income sampingan yang lumayan..


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.132.13.249

Nama: << USD 1000 SEHARI >>
Email: << USD 1000 SEHARI >>
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: PELUANG HEBAT…!!!!! Untuk Anda Menyelesaikan Masalah Komunikasi
Teks Iklan: @@@@@


Berita baik untuk PENGGUNA HANDPHONE di seluruh malaysia...

Mahukah Anda Menukar Kos Telefon Anda kepada Tunai Dan Nikmati Panggilan Percuma…???

Kini anda boleh CAKAP LAMA-LAMA….
BAYAR KURANG…..

Hanya guna sistem e-numX, pasti kos POSTPAID & PREPAID anda sekarang mampu DI JIMATKAN hingga 80%..

Wow…!!!! yang paling bestnya.. sambil-sambil call keluarga, kawan, rakan bisnes, prospek, anda mampu MENJANA INCOME YANG LUMAYAN….

http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone


Tahukah Anda…???
Airtime Merupakan Produk yang
Paling \"LARIS\" Di Pasaran…

Inilah yang menjanjikan satu perniagaan yang memberikan pulangan yang lumayan….

Dan sekarang kita sedang menuju ke PASARAN GLOBAL menggunakan platform INTERNET...

Rebutlah peluang yang disediakan oleh e-numX untuk anda menjana income sampingan yabg lumayan..


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 110.159.74.131

Nama: ari
Email: md_epin86@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.referkawan.com/?ref=841
Tajuk Iklan: Jana RM50 - RM150 Sehari Hanya Refer Kawan
Teks Iklan: Salam,

Saya baru join http://www.referkawan.com/?ref=841 .

Saya rasakan saya patut kongsikan dengan anda sebab ianya mudah.

Dengan laman web ini saya boleh jana pendapatan sampingan dengan hanya refer kawan - kawan sahaja.

Cara - Cara:-
1: Daftar di http://www.referkawan.com/?ref=841 .
2: Copy salinan email ini dari laman ahli.
3: Email atau forward pada kawan - kawan anda.

Setiap kawan yang join dan upgrade, komisen sebanyak RM5.00 akan di kreditkan ke akaun.

Mudah & Ringkas.

Berapa Boleh Dapat?
Setiap yang anda perkenalkan, anda di bayar RM5.00.
==========
10 Penyertaan = RM5.00 x 10 = RM50.
50 Penyertaan = RM5.00 x 50 = RM250.
100 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM500.
1000 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM5000.

Anda tak perlu terer IT sebab, kalau anda boleh baca email ini bermakna anda boleh kirim email pada kawan - kawan anda. Janji anda boleh kirim email anda dah boleh buat duit.

Kalau anda berminat untuk sama - sama jana pendapatan sampingan boleh join secara percuma di:
http://www.referkawan.com/?ref=841 .

Terima Kasih & Selamat Mencuba.

Yang Benar,
muhammad arifin
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.39.45

Nama: simanis03
Email: simanis03@yahoo.com
Website/ Blog: http://hyprobiz.com/index.php?id=simanis03
Tajuk Iklan: MAHUKAN ANDA MENJANA 4 ANGKA SEMINGGU DENGAN MUDAH?
Teks Iklan: HANYA BEKERJA DARI RUMAH DAN MEMERLUKAN BEBERAPA JAM SEHARI SAHAJA!!

CARA TERPANTAS untuk keluar daripada KESEMPITAN HIDUP

Terbukti Pendapatan 4 ANGKA SEMINGGU secara PART TIME/FULL TIME. Pendapatan TIADA HAD. Anda yang tentukan. 3 JAM sehari dah cukup. TIADA PANGKAT, TIADA PAIRING dan TIADA HAD MASA. KOMISEN 100% PERTAMA di Malaysia. Bukan MLM tetapi berkonsepkan AFFILIATE. Online dan Offline.

request laporan percuma dari saya. Hubungi saya segera disini http://simanis03.rahsiahypro.com/

DAFTAR PERCUMA SEGERA DI http://hyprobiz.com/join.php?id=simanis03
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.81.81

Nama: << USD 100 SEHARI >>
Email: << USD 100 SEHARI >>
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: TUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA INCOME << USD 100 SEHARI >> DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…!!!!
Teks Iklan: @@@@@


Berita baik untuk PENGGUNA HANDPHONE di seluruh malaysia...

Mahukah Anda Menukar Kos Telefon Anda kepada Tunai Dan Nikmati Panggilan Percuma…???

Kini anda boleh CAKAP LAMA-LAMA….
BAYAR KURANG…..

Hanya guna sistem e-numX, pasti kos POSTPAID & PREPAID anda sekarang mampu DI JIMATKAN hingga 80%..

Wow…!!!! yang paling bestnya.. sambil-sambil call keluarga, kawan, rakan bisnes, prospek, anda mampu MENJANA INCOME YANG LUMAYAN….

http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone


Tahukah Anda…???
Airtime Merupakan Produk yang
Paling \"LARIS\" Di Pasaran…

Inilah yang menjanjikan satu perniagaan yang memberikan pulangan yang lumayan….

Dan sekarang kita sedang menuju ke PASARAN GLOBAL menggunakan platform INTERNET...

Rebutlah peluang yang disediakan oleh e-numX untuk anda menjana income sampingan yabg lumayan..


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.134.121.202

Nama: azin
Email: x2xazin@yaoo.com
Website/ Blog: http://www.x2xazincanopy.webs.com
Tajuk Iklan: perkhidmatan sewa canopy
Teks Iklan: perkhidmatan sewa canopy untuk semua jenis majlis
harga berpatutan.untuk maklumat lanjut sila hubungi
kami,
azin
018-6686834
018-2770923
http://www.x2xazincanopy.webs.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.140.146.51
Nama: Arjuna87
Email: mohduzair87@gmail.com
Website/ Blog: http://www.UntungPantas.com/?id=Arjuna87
Tajuk Iklan: BISNES ONLINE TERBARU…100% PENDAPATAN DI BAYAR KE AKAUN BANK ANDA..
Teks Iklan: Bisnes Online terbaru….100% pendapatan dibayar terus ke akaun bank anda..

Adakah anda masih tercari-cari peluang bagi menambah pendapatan dari rumah?

Jika jawapan anda \"YA\" izinkan saya berkongsi rahsia menjana kewangan dengan hanya
3jam sehari dari rumah tanpa perlu menjual barang atau berjumpa orang…

Pendapatan yang lumayan RM1,200 - RM3,600 hanya dari rumah..
Saya tidak bercakap kosong dan saya tidak menipu anda…!!!

Untuk maklumat lanjut,sila layari laman web di bawah:

http://www.UntungPantas.com/?id=Arjuna87

Jadilah yang terawal…mulakan tindakan anda sekarang bagi mengubah masa depan anda..

Marilah bersama kita menuju kejayaan
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.66.206

Nama: nizam
Email: uzairbiztunetalk@gmail.com
Website/ Blog: http://www.tunetalk2u.com/?ref=171
Tajuk Iklan: TUNE TALK DITV3 SETIAP HARI \"Jana Pendapatan\"
Teks Iklan: APA YANG ANDA DAPAT DENGAN MENGGUNAKAN SIMCARD
PREPAID YANG ADA SEKARANG..? DENGAN TUNE
TALK.COM ANDA TAK RUGI APA-APA..!! MALAH UNTUNG
BERLIPAT KALI GANDA..ANTARANYA :-
-PERCUMA RM100,000 PERLINDUNGAN KEMALANGAN eTiQa Takaful.!
-RAIH PENDAPATAN DENGAN TUNE TALK.COM.
-PELUANG UNTUK MEMENANGI TIKET PENERBANGAN AIR ASIA.!

\"MULAKAN LANGKAH DEMI MASA DEPAN ANDA\"

3 LANGKAH MUDAH UNTUK MENDAFTAR PROGRAM INI.

1.KLIK http://www.tunetalk2u.com/?ref=171
2.KEMUDIAN KLIK \"PENDAFTARAN\"
3.LENGKAPKAN BORANG

\"SAKSIKAN IKLAN TUNE TALK SETIAP HARI DITV3\"
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.103

Nama: fairuz sudin
Email: fairuz_sudin@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.gengturbo.net/fms016
Tajuk Iklan: modal RM50 seumur hidup. bonus tajaan 100%.
Teks Iklan: TURBO VENTURES SDN BHD

Turbo Ventures Sdn Bhd terdiri dari pengarah-pengarah yang mempunyai pengalaman yang lama dan luas dalam bidang pemasaran, networking, pengurusan, e-shopping, sistem SMS, e-learning dan teknologi maklumat

KENAPA ANDA PERLU BERDAFTAR DENGAN TURBO BULKSMS?
Modal yang serendah RM50.00 sahaja bagi seumur hidup.
Produk yang murah.
Anda akan memperolehi sistem yang dapat menjana pendapat.
Pembayaran komisen akan berlaku pada setiap minggu tanpa perlu anda lakukan, "auto withdrawal".
Menyediakan satu sistem yang mudah dan menguntungkan anda.
Merupakan syarikat pembekal perkhidmatan sms kepada pengguna, syarikat-syarikat dan sebagainya.

Sistem TURBO BULKSMS menyediakan perkhidmatan seperti :
-Pengaksesan melalui internet (online system).
-Penghantaran SMS kepada ramai penerima dalam satu masa.
-Penghantaran SMS melalui fail yang diimport.
-Pengurusan "Phonebook".
-Penghantaran "Wap Push SMS".
-Merangkumi semua rangkaian telekomunikasi yang terdapat di Malaysia iaitu 010, 012, 013, 014, 016, 017, 018 dan 019.
-Kos penghantaran SMS serendah RM0.10 sahaja.
-"Sender ID" boleh ditentukan oleh anda sendiri.
-Boleh menetapkan waktu penghantaran SMS.
-Dapat "Grab Mobile No." dari fail yang diimport.
-Pengurusan "contact Group"

http://www.gengturbo.net/fms016
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.202.151

Related Posts with Thumbnails
WEBSITE IKLAN PERCUMA
BANNER SAHABAT